کد خبر: 3310256
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹
ایمانیه:‌

پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد خیریه بیمارستان تخصصی سرطان جنوب کشور راه‌اندازی شد

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به احداث بیمارستان تخصصی سرطان جنوب کشور از محل توزیع اورا وقف جمعی،‌ از راه‌اندازی پایگاه اینترنتی بنیاد خیریه این بیمارستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، محمدهادی ایمانیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 11 خرداد‌ماه در حاشیه نشست اعضای بنیاد خیریه بیمارستان سرطان جنوب کشور که از محل توزیع اوراق وقف جمعی در شیراز در حال احداث است، گفت: طرح تهیه و توزیع صندوق‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی در این نشست به تأیید اعضا رسید.
وی با بیان اینکه در گام اول 100 صندوق تهیه می‌شود و در اختیار آموزش و پرورش، بانک‌ها و بیمارستان‌ها قرار خواهد گرفت، از ایجاد پایگاه اینترنتی بنیاد خیریه سرطان جنوب کشور خبر داد و گفت: این پایگاه اینترنتی در بخش لینک‌های پایگاه اینترنتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز بارگذاری شده و قابل دسترس است.
ایمانیه گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به این پایگاه اینترنتی،‌ ضمن اطلاع از طرح بزرگ ساخت بیمارستان سرطان جنوب کشور در شیراز، از شیوه‌های همراهی و کمک به این طرح ملی مطلع شده و در صورت تمایل با آن همراه شوند.
وی با بیان اینکه  رضازاده، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست به عنوان مسئول کمیته اطلاع رسانی بنیاد خیریه سرطان جنوب، بسته پیشنهادی در خصوص شیوه‌های اطلاع‌رسانی را در اختیار اعضا قرار داد.
ایمانیه با یادآوری اینکه همه اعضا از تلاش‌های روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی در اطلاع‌رسانی پیرامون ساخت بیمارستان سرطان جنوب کشور قدردانی کردند، گفت: با توزیع صندوق‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی، در عمل آموزش و پرورش و دستگاه‌های مختلف دولتی و حتی بخش خصوصی می‌توانند در این کار خیر و عام‌المنفعه، شریک و سهیم باشند.

captcha