زیاد الزین، مسئولدفتر دبیر اجرایی مسابقات بینالمللی قرآن کریم «جایزه دبی»، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: نوزدهمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن «جایزه دبی» از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز میشود و تا بیستم همین ماه ادامه خواهد داشت و از بین 120 فراخوانی که برای کشورهای مختلف ارسال شده است، تاکنون بیش از 80 کشور موافقت خود را برای حضور در این دوره مسابقات بینالمللی اعلام کردهاند؛ لذا با تعیین نهایی تعداد متسابقان، جدول رقابتها طراحی و روز آغاز رقابتها مشخص خواهد شد.
الزین عنوان کرد: این دوره از مسابقات قرآنی در سالن بزرگ همایشهای اتاق «بازرگانی و صنعت دبی» برگزار خواهد شد و تیمهای مدیریتی این دوره شامل تیم اسکان داوران و متسابقان، تیم اسکان پژوهشگران و مقالهنویسان، تیم ارتباطات، تیم فرودگاه، کمیته نظارت بر برنامههای سالن، تیم سالن مسابقات و همایشها و نیز تیم تشریفات است.
همه شرکتکنندگان جایزه نقدی دریافت میکنند
مسئول دفتر دبیر اجرایی این دوره از مسابقات تصریح کرد: برای تمامی شرکتکنندگان در این دوره مسابقات از نفر اول تا نفر آخر جایزه نقدی در نظر گرفته شده که به رتبه اول 250 هزار درهم امارات، نفر دوم 200 هزار درهم امارات و نفر سوم مبلغ 150 هزار درهم امارات اختصاص داده شده است.
زیاد الزین اضافه کرد: همچنین مبلغ 350 هزار درهم برای رتبههای چهارم تا دهم و نیز مبلغ 2 میلیون درهم امارات برای نفرات 11 تا آخر در نظر گرفته شده است.
وی همچنین با اشاره به هماهنگیهای لازم جهت تهیه ویزا و استقبال از مهمانان گفت: موضوع اعطای ویزا به متسابقین، داوران و استادان با اداره کل اقامت و امور خارجی دبی هماهنگ شده است. ما تمام تلاش خود را جهت برگزاری مسابقات در سطح کیفی بالا بهکار میگیریم و در این خصوص هماهنگیهای لازم با تمامی ادارات و مؤسسات دولتی جهت استقبال از مهمانان انجام شده است.
هیچ رسانه خارجی برای پوشش برنامه مسابقات دعوت نشده است
این عضو ستاد برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن جایزه دبی با اشاره به این که بر اساس قوانین مسابقات جایزه دبی، دعوت از رسانههای خارجی برای پوشش این رقابتها یک سال در میان است، گفت: دوره گذشته ما از تمامی رسانههای علاقهمند به حضور در این مسابقات دعوت نمودیم اما در این دوره تنها رسانههای ملی، مسابقات را پوشش خواهند داد.
زیاد الزین همچنین درباره لایحه مربوط به مسابقات جایزه دبی گفت: لایحه این دوره رقابتها بر اساس آخرین معیارهای بینالمللی مسابقات مشابه تنظیم شده و تمامی موارد همچون اهداف مسابقه، زمان برپایی، شرایط شرکت در این رقابت، کمیتههای آزمونهای مقدماتی، طرح سؤالات، کیفیت ارزیابی متسابقان، چگونگی امتیازدهی، شرایط انتخاب اعضای کمیته داوران بینالمللی، روش نمرهدهی و کم شدن امتیاز در خطاهای حفظ و تلاوت، کارنامه متسابقان و روش احتساب نمره آنها و نیز برخی احکام عمومی مربوط به مسابقات در این لایحه مصوب شده است.