حجتالاسلام والمسلمین حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره هشدار رهبر معظم انقلاب نسبت به تحریف شخصیت امام(ره) و تبعات این مسئله برای آینده کشور گفت: قبل از انقلاب تقریبا جامعه ما سکولار بود و متدینین در مساجد حضور داشتند و حاکمان غیر معتقد نیز در رأس امور قرار داشتند و خط مشی خود را نیز از غرب میگرفتند اما امام(ره) با طرح این مسئله که اسلام دین سیاست است و سیاست عین دیانت است بر مبنای ولایت فقیه، که متخذ از عقل، سنت، اجماع و سیره پیامبر(ص) و ائمه اطهار بود، طرحی نو درانداختند.
تحریف امام(ره) یعنی تحریف خط مشی و سیره امام(ره)
وی ادامه داد: امام با این اقدام مبانی اعتقادی و فقهی را سامان دادند و تبدیل به یک مدل حکومتی کردند و در نتیجه حکومتی بر مبنای اسلام تشکیل شد، زیرا در اسلام بنابرگفته امام باقر(ع) هیچ چیز به اندازه ولایت توصیه نشده است به این دلیل که اجرای همه احکام اسلام بستگی به ولایت دارد.
ابراهیمی اظهار کرد: امام(ره) در حقیقت احیاکننده آیین مقدس اسلام پس از حدود 1400 سال بودند و اسلامی که غربیها به دنبال ترویج نوع سکولار آن بودند و شرقیها آن را افیون تودهها میدانستند توسط امام به محور و بنیان حکومت تبدیل شد.
عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه اگر در این ایده اساسی امام(ره) انحراف رخ دهد نتیجهاش این است که هر چه تا به الان به دست آوردهایم از دست خواهیم داد، گفت: بنابراین تحریف امام(ره) یعنی تحریف خط مشی، سیره و توصیههای حضرت امام(ره).
وی یادآور شد: عدهای نیز زمانی گفتند امام(ره) برای دورهای بود و تمام شد در حالی که خط مشی امام(ره) باقی مانده است و خدا را سپاسگزاریم که رهبر معظم انقلاب به عنوان خلف صالح حضرت امام(ره)، بدون کم و کاست نظرات امام(ره) را پیاده میکنند و راه امام(ره) را ادامه میدهند. امام(ره) کهنه نمیشود همانطور که اسلام کهنه نمیشود و تبعیت از امام(ره) جزو سرشت مردم ماست.
امام(ره) یک منظومه فکری است/ خط مشی امام در کلمات تقطیعشده نیست
حجتالاسلام ابراهیمی درباره مسئله استفاده ابزاری از شخصیت حضرت امام(ره) و به کار بردن گزینشی سخنان ایشان از سوی جریانات سیاسی برای تضعیف و بعضا تخریب همدیگر گفت: اینگونه کارها از نوع کارهایی است که خوارج انجام میدادند. امام علی(ع) در آن زمان که خوارج گفتند«لا حکم الا لله» فرمودند: «کلمه الحق یراد بها الباطل»؛ ما معتقدیم امروز هم افرادی اعتقاد به امام و مکتب امام(ره) ندارند ولی از سخنان ایشان به فراخور منافع خود استفاده میکنند.
وی تأکید کرد: امام(ره) یک تفکر و مکتب است و در یک کلمه خلاصه نمیشود و خط مشی ایشان در کلمات و سخنان تقطیع شده وجود ندارد. امام(ره) یک منظومه فکری است که نمیتوان با تقطیع و گزینش به واقعیت آن منظومه فکری راه یافت. هر کس میخواهد مکتب فکری و سیاسی امام(ره) را درک کند بایستی مجموعه گفتار و رفتار امام(ره) را بشناسد.
بعضی نسبت به امام(ره) «نؤمن ببعض و نکفر ببعض» هستند
ابراهیمی با بیان اینکه این افراد مانند کسانی هستند که از قرآن آیات متشابه را برای رسیدن به اهداف خود انتخاب میکنند، عنوان کرد: لذا هر کس پیرو خط امام است باید منظومه فکری امام(ره) را در نظر بگیرد نه اینکه از امام(ره) به نفع جریان و گروه خود استفاده کند و «نؤمن ببعض و نکفر ببعض» باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که نسبت به امام(ره) اینگونه عمل کنند در واقع اعتقادی به اندیشه و مکتب امام(ره) ندارند و براساس منافع شخصی و گروهی سخنان امام(ره) را مورد گزینش قرار میدهند.