حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی، نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره هشدار رهبر معظم انقلاب نسبت به تحریف شخصیت و مکتب فکری حضرت امام(ره) گفت: به نظر میرسد موضوع تحریف حق و شخصیت اولیاء و انسانهای برگزیده الهی به بهترین شکل در آیه 17 سوره رعد تبیین شده است که خداوند میفرماید: «أَنزَلَ مِنَ السَّمَاء مَاء فَسَالَتْ أَوْدِیَةٌ بِقَدَرِهَا فَاحْتَمَلَ السَّیْلُ زَبَدًا رَّابِیًا وَمِمَّا یُوقِدُونَ عَلَیْهِ فِی النَّارِ ابْتِغَاء حِلْیَةٍ أَوْ مَتَاعٍ زَبَدٌ مِّثْلُهُ کَذَلِکَ یَضْرِبُ اللّهُ الْحَقَّ وَالْبَاطِلَ فَأَمَّا الزَّبَدُ فَیَذْهَبُ جُفَاء وَأَمَّا مَا یَنفَعُ النَّاسَ فَیَمْکُثُ فِی الأَرْضِ کَذَلِکَ یَضْرِبُ اللّهُ الأَمْثَالَ» ([همو که] از آسمان آبى فرو فرستاد پس رودخانههایى به اندازه گنجایش خودشان روان شدند و سیل کفى بلند روى خود برداشت و از آنچه براى به دست آوردن زینتى یا کالایى در آتش میگدازند هم نظیر آن کفى برمیآید خداوند حق و باطل را چنین مثل میزند اما کف بیرون افتاده از میان میرود ولى آنچه به مردم سود میرساند در زمین [باقى] میماند خداوند مثلها را چنین میزند).
تحریف به تعبیر قرآن همانند کف روی آب است
وی افزود: در واقع خداوند متعال میفرماید حق و باطل به صورت آب و کف هستند که متأسفانه همین کف عامل ضلالت و گمراهی انسانها میشود و برخی مصادیق این کف، همان تحریف، کتمان و بدعت است که نسبت به حق صورت میگیرد.
تویسرکانی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب نیز در سخنرانی 14 خرداد تحریف را هم در مورد متون و هم در مورد شخصیتها بیان کردند.
این تحریفها و بدعتها نیز همواره در دنیا بوقوع پیوسته است که ریشه آن هوسرانیها، حرص و طمعها و ضلالتها بوده است.
اسلام آمریکایی مصداق بارز جریان تحریف است
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج عنوان کرد: آنچه که برعهده پاسداران دین خدا و پاسداران حریم اولیای خدا میباشد این است که با روشنگری اجازه تحریف، بدعت و کتمان را ندهند. در طول تاریخ نیز تقابل میان دو جریان حق و باطل همیشگی بوده است که یک جریان به دنبال ناب نگه داشتن حقایق آسمانی است و جریان دیگر درصدد تحریف حقایق آسمانی است که تا به امروز جریان حق موفق شده است حقایق ناب آسمانی را در اختیار مردم قرار دهند.
وی با بیان اینکه خود حضرت امام(ره) نیز در اواخر عمرشان تقابل دو جریان اسلام ناب و اسلام آمریکایی را مطرح کردند، گفت: امام(ره) با وارد کردن این نوع ادبیات در فرهنگ سیاسی ملت ایران از جریان تحریف، کتمان و بدعت در اصل اسلام خبر دادند که به دنبال تغییر ماهیت دین است تا فقط نامی از اسلام بماند در حالی که ماهیت آن در تضاد با اسلام است.
جریان «نؤمن ببعض و نکفر ببعض»؛ ناموفق در آزمون ولایتمداری
حجتالاسلام تویسرکانی درباره نگاه گزینشی و تقطیعی و به عبارت قرآنی «نؤمن ببعض و نکفر ببعض» برخی افراد و جریانهای سیاسی نسبت به امام(ره) و اندیشه و سخنان ایشان گفت: افرادی که نسبت به دین و آموزههای آن «نؤمن ببعض و نکفر ببعض» هستند از سوی قرآن مورد مذمت و سرزنش قرار گرفتهاند و این مسئله هم نسبت به امام(ره) صورت گرفته است و هم نسبت به رهبر معظم انقلاب اجرا میشود. اینها کسانی هستند که در ولایتمداری نتوانستند آزمون موفقی بدهند.
وی تصریح کرد: امیرالمومنین علی (ع) در یکی از خطبههای خود میفرمایند: «اقامة ولایتی صعب مستصعب»؛ اقامه ولایت امر مشکل و سختی است. متأسفانه عدهای از افراد و جریانها نتوانستند از امیال، سلیقهها، نظرات و تفکرات خود در حوزه عمل بگذرند ولذا دچار چنین آسیبی شدند.
تویسرکانی یادآور شد: کسی که اهل ولایت است باید در حوزه عمل «سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم» باشد و دچار «المتقدم لهم مارق و المتاخر عنهم زاهق» نگردد بلکه در زمره « واللازم لهم لاحق» باشد و باید در حوزه ولایتمداری اینگونه تربیت شویم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه این آفت در میان نخبگان و کسانی که مدعی فکر و نظر هستند اتفاق میافتد ولی مردم ما در ولایتمداری موفق و مطلوب عمل کردهاند.