کد خبر: 3314771
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷
با حضور خادمان حرم شاهچراغ(ع)؛

پرچم گنبد حرم سیدتاج‌الدین غریب(ع) شیراز تعویض شد

گروه اجتماعی: مدیر داخلی حرم مطهر حضرت سیدتاج‌الدین غریب(ع) شیراز از تعویض پرچم گنبد مطهر این امامزاده واجب‌التعظیم با حضور خادمان حرم حضرت شاهچراغ(ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی طهماسبی، مدیر داخلی حرم مطهر حضرت سیدتاج‌الدین غریب(ع) شیراز امروز، 25 خردادماه در جمع خبرنگاران از تعویض پرچم گنبد مطهر این امامزاده واجب‌التعظیم در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان خبر داد.
وی با اشاره اجرای طرح ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان گفت: در راستای اجرای این طرح مراسم تعویض پرچم گنبد مطهر حضرت سیدتاج‌الدینغریب(ع) صبح امروز با حضور جمعی از خدام آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع)، خدام و هیئت امنای حرم مطهر و دوستداران اهل بیت(ع) و معتمدین محله قدیمی دروازه کازرون برگزار شد.
طهماسبی افزود: این پرچم مقدس متبرک به حرم مطهر هشتمین پیشوای شعیان، امام رضا(ع) شده است و پس از انتقال به شیراز و زیارت خادمین امام رضا(ع) در حرم مطهر برادر بزرگوارشان حضرت شاهچراغ(ع) بر فراز گنبد مطهر حضرت سیدتاج‌الدین غریب(ع) نصب شد.
مدیر داخلی حرم مطهر حضرت سیدتاج‌الدین غریب(ع) خاطرنشان کرد: در این مراسم معنوی که با جمعی از مسئولان شهر مقدس شیراز برگزار شد، دعای توسل و ختم ناد علی نیز قرائت شد.

یادآور می‌شود، حرم مطهر امامزاده سیدتاج‌الدین غریب(ع) یکی از مهم‌ترین بقاع متبرکه شیراز محسوب می‌شود که شجره این امامزاده واجب‌التعظیم منتسب به جعفربن فضل‌بن علی‌بن ابیطالب است که گفته می‌شود ایشان در سپاه احمدبن موسی(ع) حضور داشته و توسط سپاهیان قلتغ خان به شهادت رسیده است. همچنین، در این حرم شریف مرقد پاک و مطهر امامزاده واجب‌التعظیم «سیدمحمد» نوه امام حسن مجتبی(ع) نیز قرار دارد.

captcha