کد خبر: 3316912
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۸
یزدانی:

شب شعر «شهدای غواص» در شیراز برگزار می‌شود

گروه هنر: رئیس اداره مجامع و فعالیت‌های فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از برگزاری شب شعر «شهدای غواص» طی روز هفتم تیرماه سال جاری در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، کرامت یزدانی، رئیس اداره مجامع و فعالیت‌های فرهنگی ارشاد فارس امروز، 31 خردادماه در نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت شهدای هفتم تیر، به تشریح فعالیت‌های فرهنگی ـ هنری این ستاد پرداخت.
وی از برگزاری شب شعر شهدای غواص در روز هفتم تیرماه سال جاری در شیراز خبر داد و افزود:‌ همچنین، به‌منظور گرامیداشت یاد شهدای هفتم تیر و شهید آیت‌الله بهشتی عصر شعری نیز در شیراز برگزار خواهد شد.
یزدانی اظهار کرد: مسلماً خبرگزاری‌ها و مطبوعات نیز پا به پای برنامه‌های این روز جلو خواهند رفت و  صفحاتی به این موضوع اختصاص خواهند و با قضات و یاران شهید بهشتی جهت تبیین اندیشه‌های آن شهید بزرگوار مصاحبه‌هایی انجام خواهند داد.
یادآور می‌شود، طراحی و نصب پوستر و بنر در سطح استان فارس از دیگر فعالیت‌هایی بود که رئیس اداره مجامع و فعالیت‌های فرهنگی ارشاد فارس به‌مناسبت تکریم هفته قوه قضائیه و شهدای هفتم تیر از آ‌ن‌ها یاد کرد.

captcha