کد خبر: 3320153
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۳
در رادیو اقتصاد؛

فسخ معامله در خصوص کالاهای معیوب از لحاظ فقهی بررسی می‌شود

گروه اقتصاد: رادیو اقتصاد، امروز در برنامه «عیار»، فسخ معامله در خصوص کالاهای معیوب را از لحاظ فقهی بررسی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی مزینانی، معاون ضوابط شرعی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا در برنامه امشب با نگاهی فقهی به استفتائات مربوط به هبه پاسخ خواهد داد.
همچنین مجیدرضا عرب‌احمدی، استاد دانشگاه و حقوقدان در ادامه موضوع فسخ معامله درخصوص کالاهای معیوب به مقوله تبری فروشنده از معیوب بودن کالا می‌پردازد.

براساس این گزارش، در بخشی از این برنامه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی عباس‌نژاد، کارشناس مذهبی به مباحث اخلاقی کاسب و مشتری خوب خواهد پرداخت.

یادآور می‌شود، برنامه «عیار» کاری از گروه اقتصاد و جامعه رادیو اقتصاد، به تهیه‌کنندگی علی سلیمی، روزهای شنبه تا پنجشنبه ساعت 13:15 به مدت 45 دقیقه روی موج اف ام ردیف 98 مگاهرتز از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.

captcha