کد خبر: 3322502
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰
رسولی خبر داد:

مساعدت 30 میلیون ریالی خیر شیرازی جهت رفع مشکل مسکن مهر خانواده ایتام

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شیراز گفت: همزمان با خجسته میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)، حامی نوع‌دوست شیرازی، 30 میلیون ریال جهت پرداخت اقساط مسکن مهر خانواده یتیم تحت حمایت خود هزینه کرد.

مرآت رسولی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به اجرای طرح اکرام ایتام گفت: در ایام ماه مبارک رمضان و همزمان با خجسته میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)، حامی نوع‌دوست شیرازی به پیروی از آن امام همام و در راستای سنت حسنه یتیم‌نوازی، مبلغ 30 میلیون ریال جهت پرداخت اقساط  مسکن مهر خانواده یتیم تحت حمایت خود هزینه کرد.
وی افزود: این حامی  خیراندیش شیرازی که در زمره حامیان فعال اداره کمیته امداد منطقه سه شیراز بوده و همواره در مناسبت‌های مختلف به مددو یاری یتیم تحت حمایت خود می‌پردازد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان شیراز خاطرنشان کرد: این مرکز در حال حاضر بیش از 11 هزار و 239 حامی به‌‌صورت دائم سرپرستی 3 هزار و 14 یتیم تحت حمایت را به عهده دارند که مشارکت‌های مادی و معنوی خود را به خانواده‌ها و ایتام تحت حمایت به‌صورت ماهیانه و مناسبت‌های مذهبی هدیه می‌دارند.
رسولی تصریح کرد: سرانه پرداختی هر حامی 480 هزار  ریال و سرانه دریافتی هر یتیم تحت حمایت  یک میلیون و 800 هزار ریال است که اضافه بر مستمری ماهیانه خانواده به حساب فرزند با مدیریت سرپرست خانواده واریز می‌شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه مسکن مهم‌ترین نیاز مددجویان است، گفت: با توجه به شرایط اجاره‌های مسکن در شیراز همواره شاهد بروز مشکلات فراوان برای مددجویان هستیم.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شیراز با یادآوری اینکه حدود پنج هزار و 300 خانوار از افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در شیراز مستاجر هستند، گفت: این خانوارها در پایان هر سال دارای مشکلات فراوانی هستند که امیدواریم با کمک دولت و خیرین مشکلات مسکن مددجویان رفع شود.
رسولی اضافه کرد: البته اقدامات بسیار خوبی نیز در این حوزه انجام شده است و کمیته امداد در هرسال بیش از 1600 واحد از پروژه‌های مسکن مهر را برای مددجویان تهیه کرده است.
وی گفت: این واحدها با همکاری مجموعه امداد از طریق وام‌های بلاعوض و دیگر وام‌ها مربوط به این واحدها به مددجویان اختصاص یافته است.

captcha