کد خبر: 3322779
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹

تجلیل از برگزیدگان جشنواره خاطره‌نویسی «امام رضا(ع)» در مالزی

شعب خارجی: برگزیدگان جشنواره خاطره‌نویسی و قصه‌نویسی «امام رضا(ع)» در مراسم گرامیداشت ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) در مالزی تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در مالزی، مؤمنان و روزه‌داران ایرانی مقیم مالزی  که از ابتدای ماه رمضان، برنامه‌های روزانه ذکر، دعا و قرائت قرآن کریم را برگزار کردند؛ دیروز نیز با برپایی مراسمی میلاد امام حسن مجتبی(ع) در «کوالالامپور» را جشن گرفتند.
این مراسم به همت رایزنی فرهنگی ایران در مالزی و با همکاری هیئت «نورالزهرا(س)» ایرانیان مقیم در رایزنی فرهنگی برگزار شد. 
با آغاز دهه دوم ماه مبارک با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و به دعوت رایزنی فرهنگی ایران در مالزی حجت‌الاسلام محمدعلی موحد محصل طوسی، از اساتید حوزه و دانشگاه در این کشور حضور یافت و در شب میلاد حضرت امام حسن مجتبی(ع) به سخنرانی پرداخت.
حجت‌الاسلام محمدعلی موحد محصل طوسی با بیان این‌که کدام مقام و منزلت و کدام صفت، آخرین منزلی است که انسان برای آن باید تلاش کند، به شرح و بسط ارزش‌هایی که انسان در پی آن است، پرداخت. 
در ادامه مراسم جشن میلاد امام حسن مجتبی(ع)، لوح سپاس و هدیه برگزیدگان جشنواره خاطره‌نویسی و قصه‌نویسی امام رضا(ع) توسط علی‌اکبر ضیائی، رایزن فرهنگی ایران در مالزی به منتخبان اول و دوم این مسابقات که از ایرانیان مقیم بودند، اهدا شد.
پایان‌بخش این برنامه مدیحه‌سرایی حسن بختیاریان، مداح اهل بیت(ع) بود که با همراهی علاقمندان خاندان عصمت و طهارت در مالزی اجرا شد. 
گفتنی است، در ایام ماه مبارک رمضان برنامه‌های مختلفی از جمله قرائت قرآن کریم قبل از افطار، اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، افطار روزه‌داران و جلسات سخنرانی در رایزنی فرهنگی ایران در مالزی برگزار می‌شود.
 در دهه اول ماه مبارک رمضان حجت‌الاسلام محمدصابر جعفری، استاد حوزه و دانشگاه و معاون پژوهشی مرکز تخصصی «مهدویت» و بنیاد فرهنگی «حضرت مهدی موعود(عج)» که با هماهنگی و دعوت هیئت نورالزهرا در مالزی حضور یافته بود، با ذکر ادعیه ماه رمضان، در برنامه‌های رایزنی فرهنگی برای حاضران سخنرانی کرد.
 

captcha