کد خبر: 3325657
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶
خسروبیگ:

شب قدر، شب ترسیم کردن آینده انسان است/ مولا علی(ع)؛ بهترین فرد درک‌کننده این شب‌ها

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز شب قدر را شب ترسیم کردن آینده انسان دانست و گفت: انسان می‌تواند از همین یک شب استفاده کند و به اندازه یک عمر توشه بردارد و در حقیقت گذشته را جبران و آینده را ترسیم کند.

حجت‌الاسلام عبدالرسول خسروبیگ، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به اهمیت شب قدر و جایگاه حضرت علی(ع) در شب‌های قدر اشاره کرد و گفت: شب قدر انسانیت را به انسان یاد می‌دهد و در واقع می‌خواهد به انسان بیاموزد که اگر کسی تاکنون قدر خود را ندانسته باید ابتدا قدر خود را دانسته و سپس قدر دیگران را بشناسد.
خسروبیگ تأکید کرد: بهترین نکته در شب‌های قدر این است که انسان به تأسی از حضرت علی(ع) به‌عنوان بهترین انسان که شب قدر را درک کرد، عمل کند.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز با یادآوری اینکه جایگاه شب قدر در قرآن کریم که در دو سوره دخان و قدر بیان شده است، گفت: انسان می‌تواند از همین یک شب استفاده کند و به اندازه یک عمر توشه بردارد و در حقیقت گذشته را جبران و آینده را ترسیم کند.
وی، شب قدر را شب ترسیم کردن آینده انسان دانست و گفت: کل عمر انسان اگر 82 سال باشد، اگر یک شب با معرفت قرآن بخواند و به سوی خدا برود، این مقوله گذشته و آینده او را تضمین کرده است.
خسروبیگ در ادامه به فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت علی(ع) اشاره و بر لزوم الگوبرداری از سیره آن حضرت تأکید کرد و گفت: حضرت علی(ع) شخصیتی است که به فرزندش امام حسن مجتبی(ع) خطاب می‌کند که ابن مجلم تنها یک ضربت به من زد لذا باید عدالت را رعایت کنید و تنها یک ضربه به او بزنید حتی اگر جانش را از دست ندهد و در حقیقت معنای عدالت در جوهره وجود امیرالمؤمنین(ع) این است پس ما هم به تأسی آن حضرت باید رفتارمان مصداق عینی عدالت باشد.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز ابراز کرد: جامعه امروز ما باید به سمت و سویی رود که امیرالمؤمنین(ع) تنظیم و ترسیم کرده است که آن حضرت 1400 سال پیش نسبت به دیگران و جامعه چه گفته است لذا باید طوری رفتار کنیم که اجتماع ما درس شجاعت، حکمت، معرفت و انسان دوستی را فرا بگیرد.

captcha