کد خبر: 3326270
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۷
نماینده ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن ترکیه:

تمام تلاشم را برای کسب رتبه بکار بستم/ دعای خیر مردم بدرقه راهم بود

گروه بین الملل: حبیب صداقت ضمن ابراز خرسندی از کسب رتبه سومی در رشته قرائت مسابقات بین‌المللی قرآن ترکیه گفت: تمام تلاشم را کردم که اجرای خوبی داشته باشم و با دعای خیر مردم توانستم این مقام را کسب کنم.

حبیب صداقت، نماینده ایران در رشته قرائت مسابقات بین المللی قرآن ترکیه طی گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) درباره داوری این دوره از مسابقات گفت: آیین نامه داوری  مسابقات قرآن ترکیه تفاوت زیادی با آیین نامه داوری مسابقات قرآن ایران داشت زیرا آیین نامه داوری  مسابقات ترکیه به صورت کلی و مبهم عنوان شده بود و بیشتر بر کلیات تکیه داشت.

وی درباره نحوه اجرای خود در این دوره مسابقات گفت: اجرای من در محافل هایی که در مساجد سراسر ترکیه دعوت شده بودم بسیار خوب بود و بسیاری از شرکت کنندگان فکر می کردند مقام اول این دوره از مسابقات را در رشته قرائت کسب خواهم کرد اما در روز اجرا، صدایم حالت نا آماده پیدا کرد ولی تمام تلاشم را کردم که اجرای خوبی داشته باشم و  توانستم با دعای خیر مردم این رتبه را کسب کنم.
نماینده ایران  در ادامه گفت: خدا را شاکرم که توانستم برای اولین حضور در مسابقات بین المللی قرآن ترکیه حائر رتبه سوم شوم.
صداقت درباره نحوه همکاری رایزنی فرهنگی ایران در ترکیه گفت: رایزنی فرهنگی ایران در ترکیه با هیچ کدام از نمایندگان اعزامی از ایران تماسی نداشت و دیداری نیز صورت نگرفت.
مراسم اختتامیه مسابقات بین‌المللی قرآن ترکیه امروز، 19 تیرماه، بعد از نماز جمعه  با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور و برخی از سران این کشور در مسجد سلطان احمد برگزار شد.
این در حالی است که حبیب صداقت؛ نماینده ایران در رشته قرائت مسابقات بین المللی قرآن ترکیه توانست رتبه سوم این دوره از مسابقات را از آن خود کند و جایزه خود را از دست رئیس جمهور این کشور دریافت کند.
همچنین در رشته حفظ این دوره از مسابقات ابوذر کرمی از کشورمان حضور داشت که با وجود اجرای خوب در مسابقات، نتوانست رتبه ای کسب کند.

captcha