کد خبر: 3327263
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۶

عرضه پنج نوع قرآن در غرفه انتشارات «آوای رها» در نمایشگاه قرآن

گروه ادب: انتشارات آوای رها در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم پنج نوع قرآن کریم را عرضه کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، انتشارات «آوای رها» در بیست و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در بخش فروش ناشران قرار دارد، این انتشاراتی امسال و در این دوره از نمایشگاه پنج نوع قرآن جدید عرضه کرده است.
علاه بر این پنج نوع قرآن، کتب ادعیه همچون مفاتیح نیز در این غرفه عرضه شده است، کتب عرضه شده در انتشارات آوای رها بیشتر در قطع وزیری، رحلی و جیبی هستند. پرفروش‌ترین محصول این غرفه نیز مفاتیح‌های جیبی بوده است.
ارزانترین محصولی که در این غرفه عرضه شده است، کتاب مفاتیح است که 20 هزار تومان قیمت دارد و گرانترین محصول نیز قرآنی است با کاغذ‌های معطر که با 200 هزار تومان به فروش می‌رسد.
انتشارات آوای رها 12 دوره در نمایشگاه قرآن حضور داشته است و بیشتر مراجعه‌کنندگان آن نیز غالباً از قشر جوان و امروزی هستند. مسئول این غرفه بیشترین فروش خود را قرآن‌هایی که جوانان برای سفره عقد تهیه می‌کنند، می‌داند.

captcha