کد خبر: 3332479
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱
آیت‌الله موسوی‌جزایری:

نماز جمعه، شجره طیبه است/ نماز جمعه توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کرد

گروه سیاسی: امام جمعه اهواز با بیان اینکه سنت نماز جمعه شجره طیبه است، گفت: نمازجمعه شامل مسجد، دانشگاه، عبادت، بینش سیاسی و تربیتی و امنیتی برای حفظ انقلاب اسلامی است؛ نماز جمعه توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری امام جمعه اهواز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه 2 مردادماه با اشاره به برپایی نخستین نماز جمعه کشور در 5 مرداد سال 1358، اظهار کرد: این رخداد بنا بر پیشنهاد آیت‌الله مرحوم طالقانی به امام خمینی(ره) در کشور تاسیس شد.

وی ادامه داد: امام راحل با استقبال حکم امامت جمعه تهران را به نام آیت‌الله طالقانی مکتوب کرد و اولین نماز جمعه با جمعیتی میلیونی در تهران اقامه شد. این سنت شجره طیبهای است که امام درباره آن فرمود: «بالاترین عنایات حق تعالی نسبت به جمهوری اسلامی نماز جمعه است.»

آیت‌الله موسوی جزایری با بیان اینکه در سراسر کشور نزدیک به هفتصد نماز جمعه اقامه میشود، افزود: 39 نماز جمعه از این رقم مربوط به استان خوزستان است که بیشتر خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به اینکه نمازجمعه شامل مسجد، دانشگاه، عبادت، بینش سیاسی و تربیتی و امنیتی برای حفظ انقلاب اسلامی است، ادامه داد: استان‌های دیگر از آنچه که در هشت سال جنگ تحمیلی در خوزستان مشاهده شد بی‌اطلاع هستند اما با وجود آنکه شاهد غرش هواپیماها و ضدهوایی دشمن بودیم، نمازجمعه با اقتدار در اهواز، آبادان به همت حجت‌الاسلام والمسلمین جمی و آیت‌الله قاضی در دزفول اقامه شد و هیچگاه تعطیل نشد. مردم با حضور خود حمایتشان را از رهبری، ولایت فقیه و نظام اعلام می‌کردند.

وی اضافه کرد: همچنین نمازجمعه سنگری برای جذب نیروهای جبهه، پشتیبانی جبهه ها و ... بود. دشمن در صحنه سیاسی با شایعه‌پراکنی و جوسازی سعی داشت اتحاد میان مردم را از بین ببرد اما نماز جمعه توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کرد. امام رضا(ع) می‌فرمایند: «نماز جمعه آن است که امام مسلمین و نائب او به توده مردم دسترسی داشته و حقایق را بیان کرده تا مردم از آنچه در دنیا می‌گذرد آگاه شده و بینش سیاسی یابند.»

آیت‌الله موسوی جزایری تصریح کرد: وجوب نماز جمعه از دو منظر سیاسی و عبادی است به ویژه در زمانی که ولی فقیه مصدر آن باشد و بسیاری از آیات عظام بر وجوب آن تاکید داشته و دارند.

امام جمعه اهواز در ادامه به واقعه تاریخی فاجعه بزرگ تخریب بارگاه ائمه(ع) در بقیع اشاره کرد و گفت: این رخداد در سال 1344 قمری به وقوع پیوست. در زمان روی کار آمدن وهابی این جنایت به وجود آمد، اینها دست ساخته انگلیس بودند و ماموریت آل سعود ایجاد تفرقیه میان مسلمانان بود. آنها به بهانه اینکه تکریم ائمه شرک است همه آثار حتی مربوط به زمان پیغمبر(ص) را از بین بردند. شیعه هیچگاه بر امام سجده نمی‌کند چراکه سجده به غیر خدا حرام است بلکه شیعیان امامان هدی(ع) را احترام و تجلیل می‌کنند و آنها دلیلی براینکه شیعه کافر است ندارند.

وی همچنین به 8 مرداد روز کارآفرینی و آموزش فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: به دلیل آنکه تعداد نیروهای فنی اندک است این کارها بسیار گران با مردم محاسبه می‌شود. از استاندار خوزستان و اداره کل فنی و حرفه‌ای استان می‌خواهیم این موضوع را جدی بگیرند چراکه تاثیر بسیاری در برطرف کردن بیکاری دارد؛ اقتصاد مقاومتی نیز مبتنی بر کار و تولید داخلی است و باید این امر در نظر گرفته شود.

آیت‌الله موسوی جزایری با اشاره به ایجاد حلقه‌های صالحین گفت: این مجموعه‌ها شامل تدریس اخلاق اسلامی، احکام مباحث اعققادی است که جوانان پرشور و باانگیزه تحت تعلیم مسجد و امام جماعت قرار می‌گیرند و ان شاالله همه استان‌های کشور این طرح نیروساز را اجرا کنند.

captcha