به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از آران نیوز، کارامان در این مقاله از فعالیتها و تلاشهایی که برای پاسخگویی به نیازهای جوانان امروزی در این فیلم صورت گرفته است، تقدیر و تشکر کرد.
وی گفت: نجات جوانان از دنیای الکترونیک و عادتهای مخرب سینما و عناصر دیگر بسیار مهم است و باید در این زمینهها تمرکز شود.
اندیشمند برجسته ترکیه با تأکید بر فعالیت و تلاش برای پیداکردن راهحل مشکلات کودکان و جوانان با انجام کارهایی که هرکسی بایستی نسبت به تخصص خودش انجام دهد، افزود: یکی از افرادی که در این زمینه فعال بوده، مجید مجیدی است.
کارامان ضمن تقدیر از حساسیت و آگاهی دینی مجیدی گفت: فیلم حضرت محمد(ص) که زندگی پیامبرمان از تولد تا دوازده سالگی را به تصویر میکشد، دلیل نوشتن این مقاله است.
وی تصریح کرد: این فیلم سه ساعته هنوز پخش نشده و مجیدی برای اخذ تأییدیهها و بهرهمندی از توصیهها و نقدهای افرادی که با علوم اسلامی آشنا هستند، تلاش میکند. در این میان خواست تا فیلم را به من نیز نشان دهد. در محلی که احسان قابل از کارشناسان امور سینما و هنر هم حضور داشت، فیلم را تماشا کردیم. من طبق دانستههای خودم و جناب احسان هم از جهت تخصص شخصیاش فیلم را تماشا کردیم و پسندیدیم. به این نتیجه رسیدیم که این فعالیت برای پر کردن خلأیی که در ابتدای نوشته گفته بودم، اقدامی بسیار مهم و زیبا است.
کارامان در پایان مقاله آورده است: به عنوان یک نکته مهم باید بگویم که مجیدی قبل از شروع فیلم وضو گرفت و قبل از اینکه آنجا را ترک کنیم برای اینکه وقت دیر نشود پیشنهاد داد تا نماز را همانجا بخوانیم.