کد خبر: 3345646
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷
تشریح ابعاد سخنان رهبر انقلاب از زبان خرازی؛

تبیین ژئوپلتیک نظام سلطه برای اولین‌بار

گروه سیاسی: رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با مهم توصیف کردن محورهای مطرح شده در سخنان رهبر معظم انقلاب گفت: ایشان برای اولین بار به تشریح ژئوپلتیک نظام سلطه پرداختند و این نشان از حساسیت‌ها، نگرانی‌ها و دغدغه‌های ایشان نسبت به شرایط جهان اسلام دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) رهبر معظم انقلاب اسلامی روز دوشنبه هفته جاری در دیدار علما، صاحب‌نظران و میهمانان اجلاس مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم السلام و اجلاس اتحادیه رادیو تلویزیون‌های اسلامی سخنان مهمی در تشریح وضعیت منطقه و تحولات جهان اسلام و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران  بیان کردند.
ایشان با تبیین سیاست‌های آمریکا و مجموعه استبکار در منطقه و جهان اسلام فرمودند: این نقشه بر دو پایه «ایجاد اختلاف» و «نفوذ» استوار است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص طراحی دشمن برای اختلاف انگیزی خاطرنشان کردند: ایجاد اختلاف میان دولت‌ها و خطرناک‌تر از آن میان ملت‌ها در دستور کار استکبار قرار دارد.
رهبر معظم انقلاب در ادامه به سیاست‌ها و راهبردهای اصولی جمهوری اسلامی ایران در منطقه اشاره و اظهار کردند: امروز مهم‌ترین وظیفه، تلاش برای از بین بردن این اختلاف‌ها است. ما صریحاً و علناً گفته‌ایم که جمهوری اسلامی ایران دست دوستی را به سوی همه دولت‌های اسلامی منطقه دراز می‌کند و با دولت‌های مسلمان هیچ مشکلی ندارد.
ایشان افزودند: جمهوری اسلامی ایران با اغلب همسایگان خود روابط دوستانه دارد البته برخی کشورها هم با ما اختلاف دارند و لجاجت و خباثت انجام می‌دهند ولی ایران بنا را بر روابط خوب با همسایگان و دولت‌های اسلامی و بویژه ملت‌های منطقه گذارده است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مبنای رفتار جمهوری اسلامی ایران، اصولی است که امام بزرگوار(ره) به واسطه پایبندی به آنها توانست انقلاب اسلامی را پیروز کند و به مرحله ثبات برساند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «اشداء علی الکفار و رحماء بینهم» را یکی از اصول و مبانی مستحکم نظام اسلامی خواند و تأکید کردند: ما براساس درس امام بزرگوار (ره) و خط مسلم جمهوری اسلامی، با استکبار سرآشتی نداریم اما با برادران مسلمان بنای دوستی و رفاقت داریم.

تشریح ابعاد ژئوپلتیک نظام سلطه برای اولین بار از سوی رهبر انقلاب

سید محمدصادق خرازی، رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان، در گفت‌وگو با ایکنا درباره سخنان روز دوشنبه هفته جاری رهبر انقلاب درباره شرایط جهان اسلام و راهبردهای اصولی جمهوری اسلامی نسبت به شرایط و تحولات منطقه گفت: این یکی از مهم‌ترین سخنان رهبر معظم انقلاب در سال جاری بود که استراتژی‌های جدیدی را مطرح کردند و به طور جامع و همه‌جانبه درباب تجزیه کشورهای اسلامی از سوی استکبار، زیاده‌خواهی‌های آمریکا، توهمات برخی کشورها از توافق هسته‌ای، ناجوانمردی برخی دول اسلامی و همسویی با اسرائیل، وحدت امت اسلامی و حمایت اصولی جمهوری اسلامی از دنیای اسلام صحبت کردند.

وی افزود: رهبر انقلاب در سخنان دیروز برای اولین بار به تشریح ژئوپلتیک نظام سلطه پرداختند و این نشان از حساسیت‌ها، نگرانی‌ها و دغدغه‌های ایشان نسبت به شرایط جهان اسلام دارد و هم اینکه مسائل را به طور عینی و واقعی رصد می‌کنند.

دو چالش اساسی پیش روی دنیای اسلام/ رژیم‌های استبدادی منطقه با چه مشکل دارند؟

خرازی با بیان اینکه در دنیای اسلام دو چالش اساسی وجود دارد، گفت: چالش اول با دنیای استکبار است که آنها در منطقه هژمونی داشتند و در طول تاریخ در منطقه حضور پیدا می‌کردند و این حضور آنها بسیار عینی بوده و وحدت امت اسلامی را دچار دگردیسی و تحول کردند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب عنوان کرد: چالش دوم بزرگ در جهان اسلام، برخی رژیم‌های سیاسی الیگارشی و استبدادی هستند که با مردم خود فاصله دارند و بقای خود را در تنظیم مناسبات با نظام سلطه می‌بینند. این رژیم‌ها با دو موضوع سرسازگاری ندارند؛ اقتدار ایران و آرامش و امنیت در منطقه.

وی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب نیز در این باره فرمودند، ما به همه آنها دست دوستی می‌دهیم ولو آنها بخواهند دست دوستی ما رد کنند. این به معنای آن است که ایران به عنوان برادر بزرگ‌تر مراقب اوضاع منطقه است.

حاکمان بی‌تجربه سعودی سرشان به سنگ خواهد خورد/ ایجاد یک حس خودبنیاد مثبت در منطقه

خرازی درباره ظرفیت‌های ایده تشکیل «مجمع گفت‌وگوهای منطقه‌ای» از سوی دکتر ظریف به عنوان یکی از راهبردهای عملیاتی کردن سخنان رهبر انقلاب و چگونگی مواجهه برخی دول اسلامی مانند عربستان به این مسئله گفت: اکنون در عربستان سعودی جوانان و بی‌تجربه‌ها حاکم هستند، اینها به زودی سرشان به سنگ خواهد خورد و پاداش خوش‌رقصی‌های خود را می‌گیرند.

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در پایان تأکید کرد: اما امروز در منطقه یک حس خودبنیاد مطلوبی در این جهت تقویت شده است که می‌توان با گفت‌وگوهای منطقه‌ای مشکلات و اختلافات را حل و فصل کرد و امیدوارم این ایده نتیجه دهد.  ‌

captcha