کد خبر: ۳۳۵۰۲۶۰
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱

پیکر مطهر شهید «سیدعلی‌اکبر حسینی» از طریق DNA شناسایی شد

گروه جهاد و حماسه: پیکر مطهر شهید سیدعلی‌اکبر حسینی پس از ۳۱ سال از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تفحص شهدا، پیکر مطهر شهید سیدعلی‌اکبر حسینی بعد از ۳۱ سال از طریق DNA شناسایی شد.
در پی آزمایش DNA و نمونه‌برداری از پیکر مطهر این شهید گمنام ۲۳ ساله و مطابقت آن با نمونه خون فرزند شهید، هویت این پیکر مطهر مشخص و نتیجه آن اعلام شد.
بر اساس اعلام کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، این پیکر مطهر، متعلق به شهید والامقام سیدعلی‌اکبر حسینی، متولد اول آذرماه ۱۳۳۹ نیشابور است که از طریق لشکر ۵ نصر به ‌صورت داوطلب و به ‌عنوان نیروی بسیجی به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام‌ شد و در تاریخ ۲۲ اسفندماه ۱۳۶۳ و در سن ۲۳ سالگی در عملیات بدر در جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائل‌ آمد.
همچنین گفتنی است، این شهید بزرگوار سال گذشته در سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع) در شهر درود از توابع شهرستان نیشابور به عنوان شهید گمنام تشییع و به خاک سپرده شده بود.

captcha