کد خبر: 3350423
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۹
با انتشار پیامی؛

مدیرعامل خانه کتاب درگذشت استاد عبدالحسین حائری را تسلیت گفت

گروه ادب: مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب طی پیامی درگذشت استاد عبدالحسین حائری، کتاب‌شناس، فهرست‌نگار، مصحح و پژوهشگر نسخ خطی را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی مؤسسه خانه کتاب، مجید غلامی‌جلیسه، مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب طی پیامی درگذشت عبدالحسین حائری، رئیس پیشین کتابخانه مجلس و نسخه‌شناس برجسته کشور را تسلیت گفت. متن پیام به این شرح است:

«انالله و انا الیه راجعون

شنیدن خبر فقدان استاد عبدالحسین حائری بی‌شک یکی از تلخ‌ترین خبرهایی است که اهالی کتاب می‌توانند دریافت کنند، چه اینکه سخن گفتن از ایشان روایت حدیث عشق است، چنانکه از آن بزرگوار هر چه گفته شود جز ارج‌نامه و بزرگداشت تلاش‌های ارزشمندشان در عرصه کتاب نمی‌تواند باشد.

ایشان که به واقع شیفته کتاب بودند و بیش از 50 سال از عمر شریف خود را به امر کتاب‌شناسی، فهرست‌نویسی و تصحیح و پژوهش نسخ خطی سپری کردند. بی‌تردید خاموش شدن این شمع نورانی، خسرانی جبران‌ناپذیر برای کتاب‌پژوهی و میراث مکتوب کشور خواهد بود.

درگذشت این استاد زنده‌یاد را به اهالی کتاب و جامعه فرهنگی کشور و نیز خانواده محترمشان تسلیت گفته و برای آن مرحوم مغفرت و برای بازماندگان صبر مسئلت دارم.»

گفتنی است، عبدالحسین حائری صبح امروز در سن 88 سالگی دار فانی را وداع گفت. وی کتاب‌شناس، فهرست‌نگار و نسخه‌پژوه ایرانی است. وی فرزند میرزا احمد حائری و نوه دختری آیت‌الله العظمی عبدالکریم حائری یزدی بوده و عبدالهادی حائری برادر اوست.

captcha