کد خبر: 3352898
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۲

همایش «بصیرت سیاسی» در سپاه بقیةالله(عج) شیراز برگزار شد

گروه سیاسی: در ایام ایام دهه کرامت و هفته دولت، همایش «بصیرت سیاسی» با حضور آیت‌الله خاتمی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری به‌همت سپاه بقیةالله(عج) شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، در ایام ایام دهه کرامت و هفته دولت، همایش «بصیرت سیاسی» با حضور آیت‌الله خاتمی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری به‌همت سپاه بقیةالله(عج) شیراز عصر دیروز، 3 شهریور در مجتمع فرهنگی ـ مذهبی این ناحیه از سپاه برگزار شد.
جواد قناعتی، فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز در حاشیه این همایش به خبرنگار ایکنا گفت: با توجه به مسائل سیاسی روز و همچنین تحولات عرصه بین‌المللی، قطعاً روشنگری و بصیر‌ت‌افزایی نیروهای بسیجی بسیار ضروری است که در این راستا نشست‌های مختلفی در این ناحیه از سپاه برگزار می‌شود.
وی افزود: از جمله این نشست‌ها، نشست «بصیرت سیاسی» با سخنرانی آیت‌الله سیداحمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری بود که در آن بسیجیان پایگاه‌های محلات در بخش خواهران و برادران حضور یافتند.
قناعتی ابراز کرد: همچنین به‌مناسبت ایام مبارک دهه کرامت نیز برنامه‌های مختلفی در کلیه پایگاه‌های مقاومت بسیج سپاه برگزار می‌شود به طوری که روز گذشته جشن بزرگ دهه کرامت به‌همت حوزه 3 حضرت رقیه(س) این ناحیه از سپاه برگزار شد.
فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز ابراز کرد: ما تلاش می‌کنیم از متمرکز بودن برنامه‌ها خوددداری کنیم و برنامه‌ها را به سمت پایگاه‌های مقاومت بسیج محلات سوق دهیم تا خود پایگاه‌ها متولی اجرای آن شده و مردم نیز در آن مشارکت کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فرا رسیدن هفته دولت اشاره کرد و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان باهنر و رجایی و تلاش‌های تمام دولتمردان از ابتدای انقلاب تاکنون گفت: مجموعه سپاه همیشه در تمام اعصار با اقتدار در کنار دولت‌ها بوده است تا دست راستی برای آنان به خصوص در بحث عمران و سازندگی و هچنین تأمین امنیت باشد.
قناعتی ادامه داد: در این راستا پروژه‌های اقتصاد مقاومتی فراوانی جهت اشتغالزایی در سپاه انجام می‌شود زیرا ما بحث اشتغالزایی را تنها وظیفه دولت نمی‌دانیم و تلاش می‌کنیم تا در این مورد به یاری دولت بشتابیم.
فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز خاطرنشان کرد: از آنجا که ریشه بسیاری از فسادها به فقر و بیکاری باز می‌گردد لذا تلاش می‌کنیم تا به وسیله اشتغالزایی در سپاه، نرخ بیکاری در جامعه خود را کاهش دهیم.

captcha