کد خبر: 3353249
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
خطیب جمعه تهران عنوان کرد:

طراحی دشمن برای چند قطبی کردن جامعه در عرصه سیاسی/ سه توصیه مهم به حجاج

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه تهران، با اشاره به طراحی دشمن برای نفوذ به جامعه گفت: آنها تلاش می‌کنند در آستانه انتخابات فضای سیاسی جامعه را چند قطبی کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امروز، 6 شهریورماه در خطبه دوم نماز جمعه تهران، با تبریک فرارسیدن هفته دولت گفت: این هفته تجلیلی است از دو شهید خدمتگزار، مردمی، ساده زیست، معتقد، به معنای واقعی کلمه ولایتمدار و نظام مند در نظام ولایی.
وی افزود:‌ شهیدان رجایی و باهنر عمرشان را با خدا معامله کردند که خونشان را خدا خرید و در این معامله با خود عزت بردند.
خطیب جمعه تهران با اشاره به تقارن هفته دولت با سالروز میلاد امام رضا(ع) اظهار کرد: این تقارن به ما نوید می دهد که عنایت اما رضا(ع) شامل همه مسئولان اجرایی بشود و بتوانند امسال برای مردم این باور را ایجاد کنند که اینها تشنه قدرت نیستند، بلکه عاشق خدمت هستند.
صدیقی با اشاره به برخی خدمات دولت یازدهم گفت: ما از زحمات دولت در ابعاد مختلف که مشغول کار و تلاش هستند، سپاسگزاریم؛ دولت یازدهم قدمی در مهار تورم و نوسانات ارزی برداشتند که جای تقدیر و تشکر دارد؛ همچنین طرح سلامت و بهداشت عمومی از کارهای برجسته ای است که برای این دولت قابل عرضه است.
وی همچنین در مورد اقدامات دولت در زمینه مذاکرات هسته ای اظهار کرد: طرف مقابل بنا بر این داشت که مذاکرات را طولانی کند که رهبر معظم انقلاب در این زمینه هشدارهای به موقعی دادند؛ اینکه دولت توانست مذاکرات را به جایی برساند و از حالت فرسایشی بیرون بیاورد، جای تقدیر دارد.
امام جمعه موقت در مورد برخی اولویت های دولت گفت: دشمن در پس تحریم به دنبال نفوذ است؛ طراحی دشمن اینگونه است که در عرصه سیاسی، جامعه ما را گرفتار فضای دو قطبی و چند قطبی و چالش خصوصا در مقطع انتخابات کند.
وی به طراحی نفوذ دشمن در عرصه فرهنگی اشاره کرد و گفت: آنها از دیرباز در مقابله با فرهنگ انبیا از هیچ تلاشی فروگذار نبودند و امروز هم تمام سعی آنها این است که در جنگ فرهنگی ملت ما را از روحیه انقلابی، گفتمان امام و انقلاب، گفتمان استکبارستیزی و کفرستیزی و شهادت طلبی دور کنند.
صدیقی افزود: از سوی دیگر آنها با ایجاد خشونت در دنیا، می خواهند اسلام اجتماعی، انسانی، عاطفی، عقلانی، منطقی و وحیانی را به گونه ای نشان دهند که کارهایی انجام داده که در طول تاریخ بی دین ها انجام می دادند.
وی تصریح کرد: امروز در ظاهر ما مقابل داعش و تروریست ها هستیم اما فرهنگ ساز آنها امریکا و صهیونیست ها و انگلیس ها هستیم.
خطیب جمعه تهران با اشاره به مقابله حضرت زینب(س) با یزید گفت: چرا در مجلس یزید حضرت زینب(ص) مسئله جگرخوارگی مادرمعاویه را مطرح می کند؛ می خواهند بگوید این زمان نگذشته و جریان پایداری شکل گرفته که اگر تسلط پیدا کند جگرها را بیرون می کشند.
وی با تأکید بر اینکه نباید اسلاف جریان ها را از یاد ببریم، افزود: اینها در کشورهای مختلف کودتا کردند و گروه های تروریستی به راه انداختند؛ فکر نکنیم به دلیل اینکه توافق صورت گرفته این جریان تغییر پیدا کرده است؛ اینها آدم کش و جنایتکار و وحشی هستند و اسلام ناپذیر و دین ناپذیر هستند و همه هدفشان این است که که آسایش را سلب کنند.
صدیقی همچنین به دغدغه رهبر معظم انقلاب در مورد مسائل فرهنگی پرداخت و گفت: باید مدیریت کلان یعنی مجلس، قوه قضاییه و قوه مجریه برای ریشه کن کردن مسائل مختلفی از جمله مواد مخدر به خصوص مواد مخدر صنعتی که خیل جوانان را به نابودی و رسوایی می کشاند و شرابی که با حیل مختلف وارد کشور می شود و بی بند و باری، ازدواج سفید و بالارفتن سن ازدواج، تلاش کنند.
وی در رابطه با مسئله ازدواج گفت: یکی از علل بالارفتن سن ازدواج نابسامانی فرهنگی است؛ اگر فرهنگ اسلامی را رایج کرده بودیم، جوانان احساس می کردند نیاز به تشکیل خانواده دارند.
امام جمعه موقت تهران در مورد ضرورت توجه به علم و ایجاد شغل برای فارغ التحصیلان نیز اظهار کرد: خود علم و عالم شدن ارزش است اما اینکه فضایی به وحود بیاید که در آن فضا جوان از اینکه در خانه می ماند خجالت بکشد کار شایسته ای نیست؛ مبارزه با تنبلی و بیکاری و تضییع عمر جزء مسائل اساسی است که در این عرصه دولت پیروزی های اساسی نداشته است؛ در این زمینه باید به فرهنگ قرآنی و اهل بیت(ع) اتکا داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: دولت جدید توانسته درجه علمی کشور را حفظ کند اما باید حرکت علم شتاب لازم را داشته باشد و از غافله عقب نماند؛ جهان در عرصه علمی با سرعت برق پیش می رود و اگر ما یک روز توقف کنیم به کاروان علم نمی رسیم.
صدیقی تصریح کرد: ما قرار است تمدن اسلامی داشته باشیم که این هدف جهاد و مدیریت جهادی را در عالی ترین درجه می خواهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی های مدیران در جامعه اسلامی پرداخت و گفت: علم و آگاهی، تخصص و مهارت، سعه صدر، رعایت عدات و عدم تبعیض از جمله ویژگی هایی است که مدیران جامعه اسلامی باید به آن توجه داشته باشند.
خطیب جمعه تهران به روایتی از امام علی(ع) پرداخت و گفت: ایشان در سخنانی به خلیفه دوم فرمودند اگر سه چیز را رعایت کردی، نیاز به امر دیگری نداری، اما اگر ترک کردی مدیریت دیگری هم به دردت نمی خورد؛ این سه مسئله شامل اجرای قوانین و قانونگرایی در همه شرایط، حفظ مرزهایی که قوانین کشور را حفظ می کند و عمومی کردن ظرفیت ها.
وی افزود: دولت، مجلس و قوه قضائیه جزو سنگرها هستند و نباید کاری کنند که خود تضعف شوند و یا یکدیگر را کمرنگ کنند؛ اینها دردی را دوا نمی کند.
صدیقی همچنین به مسئله یمن و بحرین پرداخت و گفت: مسئله یمن جزو مطالب جانسوز و جانکاه است؛ شورای امنیت مرده و سازان ملل بی خاصیت حامی دزدها و متجاوزان شدند و دارند تماشا می کنند که چگونه ملتی بی هیچ جرمی ماه هاست زیر آتش یک دولت متجاوز قرار گرفته است.
امام جمعه موقت تهران افزود: در بحرین نیز اشخاص آزاده در زندان هستند و درخواست شان این است که در اداره کشور مشارکت داشته باشند.
وی تصریح کرد: انگلیس و آمریکا که داعیه تجزیه کشورهایی مانند سوریه و عراق را دارند، دشمنان قسم خورده اند و بنا دارند کشورهای اسلامی را تضعیف کنند.
صدیقی در بخش پایانی سخنان خود سه توصیه را خطاب به حجاج بیان کرد و گفت: با حاجی ها در این جهت تفاهم کنید که مشکل اصلی جهان اسلام، مسئله فلسطین است و نباید هرگز فراموش شود؛ همچنین باید این مسئله مورد تأکید قرار گیرد که ام الفساد منطقه، صهیونیست ها هستند که اگر مشکلشان حل شود سایر مشکلات جهان اسلام حل می شود.
وی ادامه داد: همچنین اسلام محمدی و اسلام آمریکایی و تشیع لندنی در حج تبیین شود و جهان اسلام با اسلام واقعی و ناب آشنا شوند تا به وحدت اسلامی و شعار تشکیل امت اسلامی منجر شود.
بنابراین گزارش، حجت الاسلام صدیقی در خطبه اول نماز جمعه تهران ضمن توصیه نمازگزاران به رعایت تقوا و تبریک فرارسیدن ماه ذی القعده و دهه کرامت، به تشریح معانی سوره حمد و عبارت «رب العالمین» پرداخت و گفت: «ربوبیت» دو قسم دارد که قسم اول آن ربوبیت عام خداست.
وی با بیان اینکه تمام موجودات مرتبه ای از شعور و آگاهی دارند و عبودیت خدا را از روی رغبت به گردن گرفته اند؛ بنابراین تمامی موجودات از نقص به کمال می رسند و خداوند همه موجودات را در مسیر کمال سوق می دهد.
امام جمعه موقت تهران با بیان این ربوبیت را ربوبیت تکوینی می گویند، گفت: در مقابل، ربوبیت تشریعی پروردگار است که اختصاص به نوع انسان دارد.
وی افزود: انسان باید خودش ربوبیت پروردگار را قبول کند؛ خدا در یک نشئه ای، در یک عالمی به همه ما شرف حضور داده و ما را مشرف به عالم حضور کرده و در آنجا به ما فرموده «الست بربکم»؛ ما در آنجا ربوبیت پروردگار را پذیرفته ایم.

captcha