کد خبر: 3358099
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴

بیش از صد هزار بریتانیایی تومار دستگیری نتانیاهو را امضا کردند

گروه بین‌الملل: بیش از ۱۰۰ هزار بریتانیایی توماری را که در پایگاه اینترنتی پارلمان بریتانیا برای دستگیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به خاطر جنایات جنگی قرار داده شده، امضا کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه تلویزیونی «پرس تی‌وی»، این تومار از روز 16 مردادماه و در آستانه سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به لندن، در وب‌سایت پارلمان قرار گرفته و امضاکنندگان آن خواستار دستگیری نتانیاهو به دلیل جنایات جنگی علیه مردم فلسطین هستند.

این تومار از دولت بریتانیا می‌خواهد که رئیس 65 ساله حزب لیکود رژیم صهیونیستی را که چهارشنبه این هفته به لندن سفر می‌کند، به خاطر جنایات جنگی علیه فلسطینیان در جریان حمله 50 روزه سال گذشته به نوار غزه دستگیر کند.

تعداد امضاهای این تومار صبح امروز، 14 شهریورماه، به 100021 عدد رسید.

امضاکنندگان آن تاکید می‌کنند که بنابر قوانین بین‌المللی نتانیاهو باید به خاطر جنایات جنگی و کشتار بیش از 2 هزار غیرنظامی در سال 2014 به هنگام ورود به بریتانیا دستگیر شود.

پس از گذشتن امضاها از 10 هزار نفر، دولت بریتانیا موظف است پاسخگوی نظرسنجی باشد و بعد از 100 هزار امضا، نظرسنجی باید در جلسه علنی پارلمان مورد بررسی قرار گیرد.

البته دولت بریتانیا اعلام کرده است که بنابر قوانین ملی و بین‌المللی، سران کشورها دارای مصونیت سیاسی هستند و هیچ گونه بازداشت و دستگیری صورت نمی‌گیرد.

در حمله نظامی رژیم صهیونیستی به غزه در تابستان 2014، حدود 2200 فلسطینی از جمله 577 کودک کشته و بیش از 11 هزار نفر زخمی و شمار زیادی بی‌خانمان شدند.

captcha