کد خبر: 3360302
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۹

نمایشگاه «قرآن و پیام آن» فردا در مدینه افتتاح می‌شود + عکس

گروه بین‌الملل: نمایشگاهی با هدف تأکید بر اهمیت قرآن کریم و پیام آن برای بشریت، فردا، ۱۸ شهریورماه، در شهر مدینه منوره افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «Saudi Gazette»، فیصل بن سلمان بن عبدالعزیز، امیر منطقه مدینه منوره این نمایشگاه را که توسط وزارت اوقاف، امور اسلامی و تبلیغات عربستان برگزار می‌شود، افتتاح خواهد کرد.
این نمایشگاه که در بخش جنوبی مسجدالنبی(ص) برگزار می‌شود، قصد دارد پیشینه تاریخی قرآن کریم و اهمیت آن برای جهانیان را به نمایش بگذارد.
این نمایشگاه دارای بخش‌های مختلف از جمله بخش وحی، تاریخ قرآن، حفظ قرآن، خواندنی‌های قرآنی، تفسیر قرآن، نمایش‌های بصری، فن‌آوری‌ در خدمت قرآن، تربیت براساس آموزه‌های قرآن، تلاش‌های مدرن برای حفظ قرآن و وداع خواهد بود.
در بخش حفظ قرآن، نسخ خطی قدیمی از کتابخانه ملک فهد و در بخش تلاش‌های مدرن برای حفظ قرآن، قرآن‌های چاپ شده از سوی مجتمع چاپ قرآن «ملک فهد» مدینه منوره به نمایش گذاشته می‌شود.
در این نمایشگاه، آخرین فن‌آوری‌های مورد استفاده برای حفظ نسخ قدیمی قرآن معرفی شده و همچنین از این فن‌آوری‌های مدرن برای برقراری ارتباط با بازدیدکنندگان و ارائه خدمات به آن‌ها استفاده می‌شود.
بیش از 50 نسخه قدیمی قرآن در این نمایشگاه در معرض دید عموم گذاشته می‌شود که قدمت برخی از آن‌ها به هزار سال پیش باز می‌گردد.
این نمایشگاه قرآن با هدف معرفی مفاهیم و آموزه‌‌های قرآن و محتوای این کتاب الهی به‌صورت بسیار دقیق و مدرنیته برگزار می‌شود.
دعوت به آموزش و یادگیری قرآن کریم نیز از اهداف برگزاری این نمایشگاه قرآن در جوار مسجدالنبی(ص) است.
این نمایشگاه برای تمامی گروه‌ها و اقشار مختلف از شهروندان مدینه منوره، دانش‌آموزان دختر و پسر مدارس، دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و هئیت‌های رسمی و مقامات و مسئولان ارشد برگزار می‌شود و خدمات آن به 10 زبان ارائه خواهد شد.
بازدیدکنندگان نمایشگاه می‌توانند با استفاده از طریق فن‌‌آوری‌های مدرن موجود در آن، زبان مورد نظر خود را انتخاب کند و اطلاعات موردنظر در هر بخش را کسب کنند.
در این نمایشگاه سالن‌های مختلفی وجود دارد که در سالن استقبال فیلمی کوتاه درباره نمایشگاه برای بازدیدکنندگان نمایش داده می‌شود و در سالن ویژه مقامات ارشد نیز مختصر تعریفی درباره نمایشگاه برای آنها ارائه خواهد شد.
سالن دیگری در این نمایشگاه با عنوان «النبأ العظیم» درباره عظمت و بزرگی قرآن کریم و نیز توضیحی مختصر درباره فضیلت‌های آیات و سوره‌های آن و نیز جوانب اعجاز قرآن کریم ارائه می‌شود.
پیش از این دو نمایشگاه با عنوان «أسماء الله الحسنی» و «حضرت محمد(ص)» نیز با همکاری وزارت اوقاف امور اسلامی عربستان برگزار شد‌ه‌اند.



captcha