کد خبر: 3360413
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹

اکران فیلم محمد رسول‌الله(ص) در پل‌دختر

گروه هنر: فیلم محمد رسول‌الله(ص) ساخته مجید مجیدی به‌زودی در شهرستان پل‌دختر اکران می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مؤسسه سینما شهر در آینده نزدیک تجهیزات دیجیتال در سالن آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پل‌دختر نصب می‌شود و فیلم‌های سینمایی به روز در آن اکران می‌شود.

فریدون کریمی‌فرد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پل‌دختر با اشاره به اکران فیلم محمد رسول‌الله(ص) در لرستان، گفت: این فیلم مخاطب این روزها در سینماهای خرم‌آباد و الیگودرز در حال اکران و در بروجرد هم پس از رفع مشکل صدا اکران می‌شود.
وی افزود: در آینده نزدیک فیلم سینمایی محمد رسول‌الله(ص) ساخته مجید مجیدی به‌عنوان اولین فیلم در این سالن اکران شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پل‌دختر عنوان کرد: در کمیسیون بند پنج، سالن‌های نمایش تبدیل سالن آمفی‌تئاتر مجتمع فرهنگی ـ هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پل‌دختر به  سینمای دیجیتال مورد تایید قرار گرفت.
کریمی‌فرد با اشاره به هزینه‌بر بودن ساخت سینما و عدم رغبت بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در راه‌اندازی سینما در شهرستان‌های استان، گفت: سالن آمفی‌تئاتر اداره ارشاد اسلامی پل‌دختر ظرفیت مناسبی برای تبدیل شدن به سینمای دیجیتال است و از این ظرفیت می‌توان در توسعه و اعتلای فرهنگی شهرستان استفاده کرد.
رئیس اداره ارشاد پل‌دختر بیان کرد: با توجه به هجمه‌های فرهنگی دشمنان، هنرمندان می‌توانند با ساختن فیلم‌هایی از دستاوردهای انقلاب اسلامی دفاع کنند.
وی  خاطرنشان کرد: مهمترین مشکلات سینما از جمله بازسازی فضای سالن، وسائل گرمایشی و سرمایشی، صندلی، سیستم صدا، نور و سایر موارد برطرف شده است.
کریمی‌فرد توجه جدی به نقش هنر انقلاب را یکی از مقولات بسیار مهم در برنامه‌ریزی‌های این اداره دانست و افزود: امیدوارم امسال شاهد شکوفایی و پویایی این بخش مهم در کارهای هنری و فرهنگی شهرستان باشیم.
وی گفت: توسعه فرهنگ و هنر، عرصه‌های مختلف دیگر اعم از اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و غیره را متحول می‌کند و پرداختن به مسائل فرهنگی و استمرار حرکت در مسیر توسعه پایدار را تضمین می‌کند.

captcha