کد خبر: 3360457
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی:

جشنواره تقدیر از فعالان حوزه ازدواج برگزار می‌شود

گروه جامعه: همزمان با فرارسیدن اول ذیحجه سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه الزهرا (س) «جشنواره تقدیر از فعالان ازدواج» برگزار می‌‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شورای عالی انقلاب فرهنگی همزمان با فرارسیدن اول ذیحجه سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه الزهرا (س)، «جشنواره تقدیر از فعالان ازدواج» را برگزار می‌کند.

در بخشی از فراخوان این جشنواره آمده است: «نظر به اهمیت سنت حسنه ازدواج و نقش وساطت افراد خیر در شکل‌گیری این نهاد الهی و به طور کلی هر اقدامی  که برای تشکیل خانواده و تسهیل ازدواج صورت می­‌گیرد و ضرورت تجلیل و تکریم افرادی که در این حوزه فعال هستند، شورای عالی انقلاب فرهنگی با همکاری سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، شورای فرهنگی عمومی، شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده و تعدادی از سازمان‌های مردم نهاد؛ درصدد هستند «جشنواره تقدیر از فعالین ازدواج» را برگزار کند.

ازجمله اهداف این جشنواره می‌توان به معرفی و تجلیل از فعالین در حوزه ازدواج و تشکیل خانواده، معرفی و تکریم از خیرین در حوزه ازدواج و تشکیل خانواده، انتشار و تبلیغ فعالیت‌ها و اقدامات در این حوزه، الگوسازی و فرهنگ­سازی از طریق معرفی اقدامات گروه­ ها و افراد فعال در این حوزه، افزایش آگاهی و تجربه و اصلاح رویه­ ها از طریق آشنایی با روش­های صحیح و موثر اشاره کرد.

این جشنوراه در محورهایی ازجمله افراد و یا سازمان­‌های دولتی و غیردولتی که به تسهیل­‌گری و وساطت امر ازدواج می­‌پردازند، خیرین در امر ازدواج اعم از تهیه جهیزیه، تأمین مخارج عروسی و...، محققین و پژوهشگران در موضوع ازدواج و معرفی عناوین و پژوهش‌های ویژه، مربیان و اساتید فعال در آموزش معیارهای صحیح انتخاب همسر و همسرداری، مراکز مشاوره و آموزش قبل و حین ازدواج اشاره کرد.

captcha