کد خبر: 3362758
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۷

مسابقات حفظ قرآن کریم در زیمبابوه برگزار شد

گروه بین‌الملل: مسابقات حفظ قرآن در کشور آفریقایی زیمبابوه و با نظارت شورای عالی امور اسلامی این کشور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «hqmi.org»، این مسابقات حفظ قرآن کریم با همکاری انجمن جوانان مسلمان زیمبابوه و انجمن جهانی حفظ قرآن برگزار شد و 30 شرکت‌کننده در دو بخش بانوان و آقایان در این مسابقات به رقابت پرداختند.
این مسابقات در سه رشته حفظ 15 جزء، 10 جزء و حفظ 5 جزء برگزار شد و کمیته داوری این رقابت‌های قرآنی متشکل از شش داور بود.
همچنین، مراسم تجلیل از نفرات برتر این مسابقات در مسجد «ارکادیا» و با حضور آدم سلام، دبیرکل شورای عالی امور اسلامی زیمبابوه؛ شیخ مصطفی باتیا، از مسئولان شورای عالی امور اسلامی این کشور؛ انوبی طابی، نماینده انجمن «العون» کویت؛ هانی محمد الرمادی، نماینده انجمن جهانی حفظ قرآن کریم و برخی از رؤسای جمعیت‌ها و سازمان‌های اسلامی و مربیان قرآن و قرآن‌آموزان برگزار شد.
در این مراسم از تلاش انجمن جهانی حفظ قرآن کریم در خدمت به قرآن کریم و حمایت این انجمن از قرآن‌آموزان و همچنین، برگزارکنندگان این مسابقه تشکر وقدردانی شد.
سخنرانان این مراسم، قرآن‌آموزان را به تلاش بیشتر در زمینه حفظ و تجوید قرآن و تمسک به کتاب الهی تشویق کردند و در پایان این مراسم جوایزی به نفرات برتر اهدا شد.

captcha