کد خبر: 3365390
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴
قادری:

کمیته‌ای جهت ایجاد زیرساخت‌های تولید سریال احمدبن موسی(ع) در فارس تشکیل شود

گروه اجتماعی: منتخب مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تشکیل کمیته‌ای جهت ایجاد زیرساخت‌های تولید سریال احمدبن موسی(ع) در استان فارس تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت‌های صدا و سیمای مرکز فارس از همراهی خود با این مرکز در تأمین مالی ساخت سریال احمدبن موسی(ع) خبر داد.
وی در نامه‌ای به مدیرکل صدا وسیمای مرکز فارس پیشنهاد ساخت سریال احمدبن موسی(ع) را گامی مؤثر در احیای ارزش‌های دینی و انقلابی دیار فارس دانسته است.
در بخشی از نامه منتخب مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی آمده است: «مردم خیراندیش استان فارس همواره در ساخت مدارس، واحدهای آموزشی، بهداشتی، درمانی و مذهبی زبانزد خاص و عام بوده‌اند، قطعاً در تأمین مالی این سریال که تاریخ و گذشته این مرز و بوم است از هیچ کمک و همراهی دریغ نخواهد کرد.
قادری پیشنهاد کرده است کمیته‌ای در این خصوص تشکیل شود تا زمینه‌های ساخت و تولید این سریال ارزشمند در استان فارس فراهم شود.
یادآور می‌شود، در حاشیه برنامه خوشاشیراز که داوود میرباقری مهمان آن بود مدیرکل صدا وسیمای مرکز فارس در دیدار با این کارگردان برجسته کشورمان پیشنهاد ساخت این سریال را داده است که مورد موافقت این کارگردان قرار گرفت.

captcha