کد خبر: 3372888
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵
وزیر بهداشت عازم مکه شد؛

سفر اولین مقام بلندپایه ایرانی به عربستان پس از فاجعه منا

گروه سلامت: وزیر بهداشت ساعتی قبل در صدر هیئتی پزشکی جهت بررسی وضعیت مصدومان فاجعه منا و تعیین تکلیف مفقودان این حادثه رهسپار مکه شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سید حسن هاشمی وزیر بهداشت‌، درمان و آموزش پزشکی  ساعتی پیش در صدر هیأتی جهت بررسی وضعیت مصدومین فاجعه منا به عربستان صعودی پرواز کرد.

بر اساس این گزارش هاشمی  نخستین مقام بلندپایه ایرانی است که بعد از حادثه منا برای بررسی میدانی حادثه به عربستان سفر می‌کند.

هاشمی قرار است در این سفر از مجروحین حادثه عیادت و نسبت به تعیین تکلیف مفقودان این حادثه  رایزنی‌های لازم را با مقامات عربستان داشته باشد.

پیش از این قرار بود وزیر ارشاد به همراه برخی مسئولین برای بررسی حادثه به عربستان سفر کند که با عدم صدور روادید از سوی عربستان مواجه شد

گفتنی است مقدمات این سفر را مذاکرات حسن روحانی رئیس جمهوری ایران با سران کشور‌هایی چون کویت فراهم کرده است.

captcha