کد خبر: 3374646
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
درآستانه عید غدیر خم؛

ششمین مرحله طرح مهر ولایت در بیمارستان ضیائیان برگزار می‌شود

گروه سلامت: در آستانه عید غدیر خم نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران ششمین مرحله از طرح مهر ولایت(عیادت و مشاوره به بیماران) در بیمارستان ضیائیان تهران برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مرکز قرآن و عترت دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران ششمین مرحله از طرح مهر ولایت (عیادت و ارائه مشاوره های مذهبی به بیماران) را در بیمارستان ضیائیان تهران برگزار می‌کند.

در این طرح قرار است بسته‌های فرهنگی آموزشی به بیماران بستری و همراهان آنها در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان تهران اهدا شود.

طرح مهر ولایت  با هدف عیادت از بیماران مراکز درمانی هرساله در آستانه عید سعید غدیر خم برگزار می‌شود که دوره‌های قبلی این طرح در بیمارستان امام خمینی (ره)، بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)، بیمارستان شهید رجایی، بیمارستان شریعتی و بیمارستان امیراعلم برگزار شده بود.

گفتنی است این طرح از 8 تا 10 صبح روز پنجشنبه 9 مهرماه با حضور علی جعفریان رئیس علوم پزشکی تهران و حجت‌الاسلام نیکزاد عیسی زاده رئیس نمایندگی نهاد رهبری دانشگاه در بیمارستان ضیائیان تهران برگزار می‌شود.

captcha