
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از همدان، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان، جعفر چهرقانی، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان همدان گفت: در سال گذشته مبلغ کل زکات جمعآوری شده بیش از 85 میلیارد ریال بوده است .
وی افزود: از مبلغ کل زکات جمعآوری شده درصدی برای سهم محرومین (زکات غیر پروژه) در راستای تهیه جهیزیه، هزینه درمان، هزینه تحصیل دانشآموزان و مسکن نیازمندان صرف شده است.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان همدان خاطرنشان کرد: همچنین تعدادی درخت، در قالب شجره طیبه توسط کشاورزان در سطح استان به دبیرخانه شورای زکات اهداء گردیده است.
چهرقانی در ادامه با تأکید بر توجه فراوان قرآن کریم و احادیث اهل بیت(ع) مبنی بر اهمیت دادن به پرداخت زکات به محرومین عنوان کرد: در کار نیک و انفاق جهت دستگیری از محرومین از همدیگر سبقت گرفته تا شاهد خیرات و برکات در زندگی روزمره خود باشیم.