کد خبر: 3383219
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷
کاوه مهدوی:

برگزاری مطلوب جشنواره «تئاتر ایثار» نیاز به جذب مشارکت دارد

گروه هنر: با توجه به حساسیت موضوع جشنواره «تئاتر ایثار» و پرداختن به موضوعات انقلابی و ارزشی نیاز است تا بنیاد شهید در برگزاری این جشنواره با دیگر سازمان‌ها مشارکت کند.

کاوه مهدوی، نویسنده و کارگردان تئاتر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: سرانجام پنجمین جشنواره سراسری «تئاتر ایثار» پس از ماه‌ها تعویق، از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد هر چند که زمان آن با برخی از جشنواره‌های تئاتری همچون جشنواره تئاتر «سوره ماه» تداخل پیدا کرد.
وی به اهمیت این جشنواره و تأثیر آن در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و گفت: موضوع ارزشی که این جشنواره به دنبال آن است بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز جامعه است؛ چرا که طیف گسترده‌ای از مظاهر این فرهنگ را نه تنها در دوران انقلاب و دفاع مقدس، بلکه در مناسبات اجتماعی تعقیب می‌کند و اینکه بخشی از آن نیز به آثار کودک و نوجوان اختصاص پیدا کرده، اقدامی اصولی و پایه‌ای است.
این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون تصریح کرد: به این دلیل و با توجه به اهمیت موضوع فرهنگ ایثار که این جشنواره به آن می‌پردازد این توقع می‌رود که بسیاری از نهادهای فرهنگی و انقلابی به برگزاری چنین رویدادهایی حساسیت و اهتمام خاصی نشان دهند و در برگزاری هرچه مطلوبتر آن مشارکت نمایند.
وی که با کارگردانی نمایش «آبان» در این دوره از جشنواره «تئاتر ایثار» شرکت کرده است، ادامه داد: من و بسیاری از دوستان همکاری که در این جشنواره حضور داریم با علاقه و اشتیاقی که داریم در جهت تولید نمایش اقدام کردیم و در این مدت با وجود تعویق‌های صورت گرفته، سعی در ارائه اثری هرچه کیفی‌تر داشتیم، اما مرور زمان و فاصله گرفتن از فضای جشنواره قطعاً لطمه‌ای به آثار نمایشی وارد می‌آورد؛ چرا که اعضای گروه کم‌کم ناامید و سرخورده می‌شوند و بسیاری به دلیل تعهدات کاری از گروه منفک شده و لذا هر نمایش از کیفیت روز نخست خود فاصله می‌گیرد.
مهدوی افزود: با این وجود باز جای امیدواری دارد که امور هنری بنیاد شهید نسبت به تعهد خود در قبال گروه‌های نمایشی پایبند بود، اما آنچه که پیش آمد نشان داد که بنیاد شهید به تنهایی توان برگزاری جشنواره را ندارد که البته باید گفت این مسئله در مورد بسیاری از متولیان جشنواره‌های تئاتری صدق می‌کند و برای برگزاری رویدادهای تئاتری که آنها بانی هستند نیاز به هم‌افزایی است.
وی در پایان گفت: جشنواره «تئاتر ایثار» به سبب پرداختن به موضوع و مضامین ارزشی و انقلابی برای اینکه بتواند در سطح مطلوبتری برگزار شود نیاز به جذب بودجه مناسب دارد و همچنین امکانات خوبی باید در اختیار گیرد و در نتیجه نیاز است که سایر نهادهای مرتبط با موضوع، در برگزاری این جشنواره و موارد مشابه با بیناد شهید همکاری داشته باشند.
یادآور می‌شود، پنجمین جشنواره سراسری «تئاتر ایثار» به دبیری حسینعلی بیات هم‌اکنون در تهران در حال برگزاری است. 

captcha