کد خبر: 3385170
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۵

نفرات برتر مسابقات قرآن اوقاف در ناحیه دو اعلام شدند

گروه فعالیت‎های قرآنی: نفرات برتر سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم درقر ناحیه دو اعلام شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) در این مسابقات که در امامزاده جعفر شهید برگزار شد در رشته ترتیل حسین یزدان پناه، روح الله آقایی و سعید شعبانی حایز رتبه های اول تا سوم شدند همچنین در رشته حفظ کل نیز سید مهدی اتقیا، احمد معتمدی و علیرضا درودی موفق به کسب رتبه های برتر شدند.

در شته حفظ 20 جزء نیز حسین صالحی، محمد مهدی خلیفه و محمدحسین نصر و در حفظ 10 جزء نیز علیرضا ابوالحسنی، محمدرضا رشیدی و جلال افاضل رتبه های برتر را به دست آوردند.

در رشته حفظ 5 جزء، روح ا... درستکار، محمد خلیل نصاری و احمد درستکار ودر رشته تحقیق میثم حمیدی نیک، امین وحیدی و محمد زاهدی و در اذان نیز حسین یزدان پناه، محمد زاهدی و امین وحیدی موفق به کسب رتبه های اول تا سوم شدند.
در دعاخوانی؛ سعید شعبانی، سیدمرتضی حسینی و روح ا... طومار همچنین ابوالفضل هراتیان رتبه های برتر را از آن خود کردند.

در رشته معارف نیز محمد رضا تاج برتر شناخته شد.

همچنین در بخش بانوان در رشته حفظ کل قرآن، نرگس علیخانی، زهرخداپرست و فائزه تکیه و در حفظ 20 جزء، فاطمه سوری، اعظم یوسفی گل تپه و معصومه اغنامی رتبه های اول تا سوم را کسب کردند همچنین در حفظ 10جزء، زهرا نیازی، فاطمه براتی و اعظم حسین پور همچنین عاطفه گلستانی رتبه های برتر را به دست آوردند.
در رشته حفظ 5 جزء نیز سیده فاطمه حسینی، طاهره مهر و مرضیه سلیمانی و در رشته قرائت تحقیق صغری قربانی، زینب احمدی و 
3 صدیقه شاکری و در رشته قرائت ترتیل ملیحه سادات طباطبائی، فاطمه طلوعی و فاطمه محمدی حایز رتبه های برتر شدند.

در دعاخوانی نیز ملیحه سادات طباطبائی و صدیقه شاکری موفق شدند تا رتبه های برتر را از آن خود کنند.

captcha