کد خبر: 3388799
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۲

بصیرت و سازش‌ناپذیری عاشوراییان در عصر حاضر در 13 آبان تجلی می‎یابد

گروه سیاسی: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشمر با اعلام اینکه 13 آبان تجلی بصیرت و سازش‌ناپذیری عاشوراییان در عصر حاضر است، عنوان کرد: در این روز فریاد ظلم‌ستیزی و عدم سازش با ظالمان و مستکبران در همیشه تاریخ طنین‌انداز است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام قاسمعلی مجیدی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشمر، 26 مهرماه در جلسه هماهنگی راهپیمایی 13 آبان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد، گفت: به منظور باشکوه برگزار کردن راهپیمایی 13 آبان باید از ظرفیت دستگاه‌ها برای حضور باشکوه اقشار مختلف مردم استفاده کرد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشمر، از 13 آبان به عنوان سالروز مبارزه با استکبار جهانی نام برد و افزود: 13 آبان بیانگر روزی است که فرزندان این مرز و بوم  با دست خالی ایستادگی در برابر زورگویان و سردمداران استکبار را به جهانیان ثابت کردند.

وی با اعلام اینکه 13 آبان تجلی بصیرت و سازش‌ناپذیری عاشوراییان در عصر حاضر است، عنوان کرد: همه بدانند در این روز فریاد ظلم‌ستیزی و عدم سازش با ظالمان و مستکبران در همیشه تاریخ طنین‌انداز است.

captcha