کد خبر: 3434674
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۶
با هدف معرفی فرهنگ دفاع مقدس؛

نمایش «اسارت شیشه‌ای» در مالزی به روی صحنه رفت

شعب خارجی: نمایش ایرانی «اسارت شیشه‌ای» با مضمون هشت سال دفاع مقدس و دلاوری‌های رزمندگان برای حفظ کیان اسلامی و ملی در مالزی به روی صحنه رفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی kualalumpur.icro.ir، نمایش ایرانی «اسارت شیشه‌ای» با مضمون هشت سال دفاع مقدس و دلاوری‌ها و پهلوانی‌های رزمندگان برای حفظ کیان اسلامی و ملی، یکشنبه، 10 آبان‌ماه در کوالالامپور پایتخت مالزی به روی صحنه رفت.

این نمایش به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و کارگردانی زهره بهرامی به روی صحنه رفت و صدها نفر از ایرانیان مقیم و میهمانانی از چند کشور خارجی از آن استقبال کردند.

داستان نمایش اسارت شیشه‌ای ترکیبی از شاهنامه فردوسی به‌عنوان بزرگ‌ترین و برجسته‌ترین اثر حماسه‌ای جهان و پهلوانی دو هزار و 887 روزه سربازان گمنامی است که در جبهه‌ها برای دفاع از کشور حماسه‌ای آفریدند که فردوسی‌ها برای خلق اثر این مردانگی‌ها لازم است.

این نمایش قصد داشت با ترکیب داستان رستم و سهراب و دلاوری‌ها، نام‌آوری‌ها و جنگاوری‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، گامی در جهت بیشتر زنده نگه داشتن استقامت رزمندگان اسلام در این دوران را به نمایش بگذارد.

همچنین این نمایش قصد داشت با تأکید بر حماسه قهرمانی‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس ضمن حفظ یاد و خاطره این دوران، توجه به صلح در آینده و جلوگیری از تجاوز نظامی به دیگر کشورها را مورد توجه قرار دهد.

اسارت شیشه‌ای داستان روزبه، بازیگری است که در این نمایش نقالی می‌کند و برادرش رشید که از جانبازان دفاع مقدس است و دلاوری‌ها و پهلوانی‌ها را در جبهه‌ها تجربه کرده است.

این نمایش کاری از گروه هنری ایرانی طلوع خورشید بود که فردین محمدتبار در نقش روزبه نقال‌خوان، پوریا نیک‌فرد در نقش رشید جانباز و فراز محمدتبار در نقش کودک در آن ایفای نقش کردند.

زهره بهرامی علاوه بر کارگردانی، نویسندگی و طراحی این اثر را بر عهده داشت.

از ویژگی‌های اجرای این نمایش در مالزی ترجمه همزمان انگلیسی دیالوگ‌های آن در حین اجرای اثر برای بینندگان خارجی و نشان دادن آن بر روی یک نمایشگر بود.

captcha