کد خبر: 3443183
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۵

شهرستان ملایر به عنوان پایلوت کشوری «طرح کرامت» معرفی شد

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه ناحیه ملایر عنوان کرد: از سوی سازمان بسیج مستضعفین کشور، شهرستان ملایر در استان همدان به عنوان پایلوت کشوری اجرای «طرح کرامت» معرفی شد و ملایر و شهرستان فلاورجان در استان اصفهان این طرح را اجرا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، مصطفی رستمی، فرمانده سپاه ناحیه ملایر ‌سه‌شنبه، ‌12 آبان در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان ملایر، گفت: از سوی سازمان بسیج مستضعفین کشور، شهرستان ملایر در استان همدان به عنوان پایلوت کشوری اجرای «طرح کرامت» معرفی شد و ملایر و شهرستان فلاورجان در استان اصفهان این طرح را اجرا می‌کنند.

وی بیان کرد: در سال 90 از سوی سازمان بسیج مستضعفین کشور 5 شهرستان به عنوان پایلوت مبارزه با موادمخدر معرفی شد؛ که ملایر هم یکی از آنها بود و در طول این سال‌ها 3 شهرستان به علت نداشتن عمکرد قابل قبول حذف شدند و ملایر توانست با ارائه طرح کرامت حضوری موفق داشته باشد.

فرمانده سپاه ناحیه ملایر اظهار کرد: برای اجرایی شدن این طرح 4 کارگروه درمان، ‌مقابله و ارشاد، ‌بسترسازی و توانمندسازی پیش‌بینی شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه برای اجرای این طرح یک میلیارد تومان بودجه درنظر گرفته شده است، ‌تصریح کرد:‌ طرح کرامت یک فرصت مهم برای شهرستان ملایر به شمار می‌رود و تمامی مسئولان و نهادهای دولتی باید مصمم پای کار بیایند.

فرمانده سپاه ناحیه ملایر تأکید کرد:‌ اصلی‌ترین اولویت ما در اجرای این طرح ایجاد باوری عمیق در راستای این است که می‌توانیم با عزم همگانی اعتیاد را ریشه‌کن کنیم و از سوی دیگر تحقق این طرح نیازمند ایجاد انگیزه در اقشار مختلف مردم است.

captcha