کد خبر: 3453162
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰

برگزاری رقابت حفظ ۵ و ۱۰ جزء سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم

گروه فعالیت‌های قرآنی: رقابت حفظ ۵ و ۱۰ جزء سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم در مرحله استانی صبح امروز ۲۵ آبان در مجتمع فرهنگی امامزاده شاه سیدعلی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم، مرحله اول بخش شفاهی سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، پیش از ظهر امروز در مجتمع امامزاده سیدعلی(ع) آغاز به کار کرد.

در این مرحله برگزیدگان شهر و بخش های مختلف استان قم که به مرحله استانی راه پیدا کرده اند در بخش حفظ قران با هم به رقابت پرداختند. در نوبت اول که از ساعت 8 صبح آغاز شد، نفرات منتخب، در بخش حفظ 5 جزء و ده جزء قران کریم به رقابت پرداختند.

یادآوری می‌شود که شرکت‌کنندگان پس از اجرای برنامه کارنامه و لوح فشرده اجرای خود را از مسئولین برگزاری مسابقات دریافت می‌کنند.

رقابت‌های حفظ 20 و کل عصر امروز و رقابت‌های ترتیل و قرائت فردا برگزار می شود و مسابقات بانوان نیز روزهای 27 و 28 آبان خواهد بود. داوری این مسابقات برعهده آقایان دهدشتی، شهیدی‌پور، حشمتی، اقایی، سعیدیان بخش مردان است و مهکام نیز مسئولیت هیئت داوری را برعهده دارد.

این مسابقات در سال جاری و در استان قم، یادبود پیشکسوت قرآنی، مرحوم استان رنجبر برگزار می‌شود.

این مسابقات در رشته‌های حفظ کل، 20، ده و 5 جزء همچنین قرائت تحقیق و ترتیل برگزار می‌شود و اذان نیز در مسابقاتی جداگانه انجام خواهد شد. در مجموع 35 نفر به مرحله کشوری راه می‌یابند که برای اولین‌بار یک نفر از بانوان و یک‌نفر از اقایان در این رشته به کشوری خواهند رفت.

captcha