
شیما امیریتهرانی، نفر سوم ترتیل در مسابقات قرآن قم در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: این دوره از مسابقات قرآن اوقاف در مرحله استانی از اتقان و برنامهریزی مناسبتری برخوردار بود.
وی ادامه داد: یکی از وجوه مثبت آن ارائه کارنامه بعد از چند دقیقه به متسابقان بود که البته اگر جزئیات اشکالات افراد هم به آنان گوشزد شود جنبه آموزشی بهتری هم پیدا خواهد کرد.
امیری با بیان اینکه 20 سال است که به همراه همسرش که از داوران صوت و لحن در استان است و در فعالیتهای قرآنی حضور دارد بیان کرد: در جامعةالزهرا تدریس قرآن دارم همچنین در بحث تنغیم در حال دریافت مدرک سطح سه هستم.
وی عنوان کرد: من همیشه به شاگردانم توصیه میکنم که اصل فعالیتهای قرآنی تدبر درآیات الهی و عمل به آن است و نباید صرفا قرائت آهنگین ملاک باشد.
امیری تصریح کرد: در جامعةالزهراء هم که کلاسهای تدبر در قرآن داریم تلاش ما براین است که آموزش قرآن منحصر در بحث قرائت و تنغیم و صوت نباشد و واقعا همه در راستای آشنایی با مفاهیم کلام الهی گام برداریم.
نفر سوم رشته ترتیل تصریح کرد: ترتیل با وجود محافل بسیار زیاد در کشور رشتهای است که باید میان بانوان بهای بیشتری داده شود تا برای اجرای برنامه در این محافل از وجود مرتلین حرفهای بهرهمند شویم.