کد خبر: 3455921
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
شفیعی:

چندصدایی، روند توسعه فعالیت‏‎های قرآنی را کند می‎کند

گروه فعالیت‎های قرآنی: مدیر دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با بیان اینکه فعالیت‎های تک محورانه موجب کاهش و تنزل فعالیت‎های قرآنی در کشور می‌شود، گفت: چندصدایی، روند توسعه فعالیت‏‎های قرآنی را کند می‎کند.

حجت‎الاسلام والمسلمین علی اکبر شفیعی، مدیر دفتر قرآن و عترت اداره ارشاد قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: هیئت خاصی در زمینه رسیدگی به امور قرآنی در شورای توسعه فعالیت‎های قرآنی تشکیل و دبیرخانه آن نیز تشکیل شده است و جلساتی برای تدوین آیین‎نامه موسسات قرآنی در کشور تنظیم گردیده است.
وی افزود: این دبیرخانه تشکیل شده است و طبق مصوبه شورای توسعه قرآنی در زمینه استانداردسازی فعالیت‎های آموزشی و همچنین سازوکار حمایتی از موسسات اقداماتی انجام می‎شود که قطعا در آینده به توسعه جدی این موسسات خواهد انجامید.
مدیر دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی قم با اشاره به نامه اخیر برخی از موسسات برای مدیریت موسسات توسط سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: بنده در جریان این نامه نیستیم ولی قطعا با توجه به اینکه شورای توسعه فعالیت‎های قرآنی در زمینه هماهنگ سازی فعالیت‎ها اقدامات جدی را انجام داده است، این حرکات بیشتر، قدم برداشتن در مسیری خلاف این حرکت کارشناسانه و مدیریتی است.
وی گفت: در کل کشور موسساتی هستند که از طریق سازمان تبلیغات مجوز گرفتند و عده‎ای از طریق وزارت ارشاد مجوز گرفته‏ اند که در این زمینه شورای توسعه فعالیت‎های قرآنی با فرض این مساله نسبت به هماهنگ سازی ارایه برنامه‎های آموزشی و حمایتی گام برداشته است و منافاتی بین این دو نها فرهنگی کشور در این زمینه وجود نخواهد داشت بلکه هر کدام با ظرفیت‎های خود سعی دارند که باری از دوش فرهنگ قرآنی بردارند.
شفیعی بیان کرد: در حقیقت اگر همه سعی کنند که در این مسیر گام بردارند ودر بحث اعطای مجوز‎ها و استانداردسازی آموزشی در کشور یک کار هماهنگ انجام شود، تفاوتی ندارد که کدام نهاد مسوول باشد مهم این است که این فرایند به یک سیستم منسجم مبدل شود که بتواند این حوزه را مدیریت کند.
وی گفت: حال با فرض این اتفاقات خوب در عرصه قرآنی اگر بنا باشد که هر کسی دنبال برگشت به روند قبل باشد اتفاقات خوبی نمی‎افتد؛ اگر یکی باشیم و فعالیت های هماهنگی در این زمینه صورت دهیم قطعا می‎توانیم موفق باشیم زیرا قطعا از چند صدایی به جایی نمی‎رسیم و این روال سی ساله ادامه خواهد داشت و اتفاقی نیز رخ نمی‎دهد.
این کارشناس قرآنی کشور بیان کرد: امیدواریم تشکل‎های قرآنی دست به دست هم دهند و جهت ارتقای فعالیت قرآنی  قدم بردارند زیرا موسسات خادمان قرآن هستند ولی اگر حرکاتی که بوی جدایی و دوگانگی می‎دهد بر کلیت کار مستولی شود، شان فعالان قرآنی و مراکز قرآنی تنرل خواهد کرد.

انتشار این دیدگاه به منزله تایید آن نیست و ایکنا خود را مستمع نظرات منتقدان و درج آن می داند.

captcha