کد خبر: 3457430
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
وداع با دیپلمات انقلابی؛

پیکر غضنفر رکن‌آبادی پس از اقامه نماز جمعه تهران تشییع شد

گره سیاسی: پیکر غضنفر رکن‌آبادی ظهر امروز، ۶ آذرماه پس از اقامه نماز جمعه تهران در مصلای امام خمینی(ره) تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)،‌ مراسم تشییع پیکر غضنفر رکن آبادی، سفیر سابق ایران در لبنان و از حادثه دیدگان فاجعه منا ظهر امروز، 6 آذرماه پس از مراسم نماز جمعه تهران از مصلای امام خمینی(ره) تشییع شد.

نمازگزاران تهرانی پس از اقامه نماز جمعه به امامت آیت الله موحدی کرمانی، پیکر این مهاجر الی‌الله را تشییع کردند.

قرار است پیکر این دیپلمات کهنه و انقلابی، در امامزاده پنچ تن لویزان به خاک سپرده شود.

غضنفر رکن آبادی دیپلمات برجسته کشورمان بود که پس از گذشت بیش از 2 ماه از فاجعه منا پیکر مطهرش شناسایی و به میهن بازگشت.

آیت‌الله موحدی کرمانی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری نیز در خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به شناسایی پیکر رکن آبادی اظهار کرد: پیکر این عزیز بالاخره شناسایی و وارد کشور شد. هیئت حقیقت‌یاب حتما مسئولیت خود را دنبال خواهد کرد و جهان اسلام هم در فکر علاج مدیریت حج و تبدیل آن به مدیریت صالح خواهد بود.

یادآور می‎شود یکر مرحوم غضنفر رکن‌آبادی، سفیر سابق کشورمان در لبنان، که در حادثه منا درگذشت صبح امروز، جمعه 6 آذر، وارد تهران شد.

مراسم استقبال رسمی از پیکر دیپلمات فقید کشورمان ساعت 9 صبح امروز با حضور مسئولان در پاویون دولت فرودگاه مهرآباد برگزار شد.

حاج محمد رکن‌آبادی، پدر مرحوم رکن‌آبادی، در حاشیه مراسم استقبال رسمی گفت: دکتر رکن‌آبادی یک دیپلمات بسیجی و ممتاز بود که هدفش پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرمایشات رهبر معظم انقلاب بود.

با بیان اینکه تمام تلاش پسرم خدمت صادقانه بود، افزود: من از عملکرد فرزندم خوشحال و سربلند هستم. البته حضور او برای جمهوری اسلامی ایران لازم بود و خیلی زود به درجه شهادت رسید.

وی در پاسخ به این سوال که پیامش به عربستان سعودی چیست، گفت: آنها به ما ستم کردند، آنها نامسلمان هستند و چرا عزیزان ما را اینطوری از بین بردند. آنها اشتباه کردند و ان‌شاءالله خداوند انتقام عزیزان ما را از آنها بگیرد.

همچنین برادر مرحوم رکن‌آبادی گفت: اگر نتایج بررسی‌ها در تهران مغایر با ادعاهای سعودی مبنی بر جان باختن برادرم در حادثه منا باشد به مراجع بین‌المللی شکایت خواهیم کرد.

وی درباره شایعات در مورد علت مرگ برادرش گفت: نمی توانیم فعلا اظهار نظری داشته باشیم باید ۴۸ صبر کنیم تا علت و زمان دقیق فوت مشخص شود و اگر مغایر با ادعای سعودی ها باشد قطعا شکایاتی را به دادگاه‌های بین المللی ارائه خواهیم کرد.

وی گفت: الان آزمایش‌ها برای تشخیص هویت از طریق دی ان ای و دلایل فوت در حال انجام است. از سوی سعودی‌ها دلیل فوت تنگی نفس و خفگی اعلام شده است.

captcha