کد خبر: 3459214
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲

مسابقه «از عاشورا تا اربعین» در کابل برگزار شد

گروه بین‌الملل: مسابقه کتبی «از عاشورا تا اربعین چه گذشت» از سوی بخش بانوان شورای طلوع پیروزی در کابل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، به مناسبت گرامیداشت اربعین حسینی مسابقه کتبی «از عاشورا تا اربعین چه گذشت» از سوی بخش بانوان شورای طلوع پیروزی در مرکز فرهنگی شهرک صفای غرب کابل برگزار شد.

در ابتدای این مسابقه نادیه رفعت، مسئول کمیته بانوان شورای طلوع پیروزی طی سخنانی گفت: حضرت زینب(س) در تمام صحنه‌ها چون کوهی استوار، مقاومت کرد تا رسالتی را که بر عهده گرفت با شایستگی به سرانجام برساند.

وی با بیان اینکه پیام قیام عاشورا و شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش بدون حضور حضرت زینب(س) تداوم نمی‌یافت، اظهار کرد: رمز موفقیت حضرت زینب(س) در  پیروزی نهضت عاشورا، برخاسته از ایمانی بود که در وجود ایشان نهفته بود.

captcha