کد خبر: 3459339
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۳

اجلاس «خبرنگاران ضدتروریست» در سوریه برگزار شد

گروه بین‌الملل: نخستین اجلاس تشکیل دبیرخانه شبکه بین‌المللی دمشق با عنوان «خبرنگاران ضدتروریست» در سوریه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نخستین اجلاس تشکیل دبیرخانه شبکه بین‌المللی دمشق با عنوان «خبرنگاران ضدتروریست» با حمایت اتحادیه رادیو تلویزیون‌های جهان اسلام و با حضور عمران الزعبی، وزیر اطلاع‌رسانی سوریه، نمایندگانی از کشورهای مختلف جهان و منطقه، مصطفی رنجبرشیرازی، رایزن فرهنگی ایران در سوریه و بیش از 150 شخصیت رسانه‌ای سوری و بین‌المللی برگزار شد.

این اجلاس در هتل شرایتون دمشق در ادامه پیگیری نشست‌های کنفرانس بین‌المللی مقابله با تروریست تکفیری که تیرماه سال جاری منعقد شده بود، برگزار شد.

عمران الزعبی، وزیر اطلاع‌رسانی سوریه در سخنانی در این اجلاس گفت: پس از برپایی کنفرانس بین‌المللی مقابله با تروریست تکفیری، دبیرخانه شبکه بین‌المللی دمشق تأسیس شد و هم‌اکنون اولین نشست آن منعقد می‌شود تا اساس‌نامه آن را تدوین کنند.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این اجلاس، ایجاد ارتباط بهتر بین خبرنگاران در جهان است، افزود: قصد داریم خبرنگاران جهانی را به این شبکه خبری دعوت کنیم تا در این شبکه رسانه‌ای عضو شوند و همگی با هم برای مبارزه با تروریست تکفیری همکاری کنیم.

عمران الزعبی در ادامه ضمن تشکر از کشورهای دوست سوریه همچون روسیه و ایران و مقاومت اسلامی در لبنان و فلسطین که در کنار ملت سوریه ایستاده‌اند، گفت: کشور سوریه در تمامی کنفرانس‌های جهانی و محافل بین‌المللی بر حفظ حقوق مردم سوریه تأکید می‌کند و همواره اعلام کرده که آینده سوریه را فقط مردم سوریه تعیین خواهند کرد.

در این اجلاس، شرکت‌کنندگان ضمن تبادل نظر، درباره اهداف شبکه رسانه‌ای و وسایل لازم برای ارتباط مناسب با این شبکه خبری را بررسی کردند.

captcha