کد خبر: 3460986
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۶

درخواست مسلمانان آمریکا برای محاکمه عاملان کشتار شیعیان در نیجریه

گروه بین‌الملل: فعالان مسلمان آمریکا با محکومیت حمله وحشیانه ارتش نیجریه به شیعیان این کشور و کشتار بی‌رحمانه آنان، از سازمان ملل خواستند تا تحقیقات گسترده‌ای را در این رابطه انجام دهد و عاملان این جنایت را مجازات کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری تقریب، فعالان مجمع اهل‌ البیت(ع) آمریکا با راه‌اندازی پویشی(کمپین)، شهادت شماری از شیعیان نیجریایی به دست ارتش این کشور را محکوم کردند.

فعالان آمریکایی در این پویش(کمپین) از همه مسلمانان خواستند طوماری را خطاب به فلاویا پنسیری، معاون کمیسر عالی حقوق بشر در سازمان ملل با موضوع محکومیت این جنایت ضد بشری امضا کنند.

آنان با اشاره به این مطلب که جنبش اسلامی نیجریه از قربانیان حملات گروهک تروریستی بوکوحرام بوده است و تاکنون شیعیان بسیاری از این جنبش به دست تروریست‌ها به شهادت رسیده‌اند، رسیدگی هرچه سریع‌‌تر دولت این کشور و مجامع جهانی نسبت به این حادثه را خواستار شدند.

مسلمانان آمریکایی همچنین تأکید کردند، جنایات علیه شیعیان و گسترش نیروهای تروریستی در نیجریه با سازماندهی و حمایت مستقیم اسرائیل و عربستان سعودی انجام می‌شود.

captcha