کد خبر: 3461015
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴
معاون وزیر بهداشت تشریح کرد:

موانع تحقق سند دانشگاه اسلامی در دانشگاه‌های علوم پزشکی

گروه سلامت: معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با انتقاد از عدم تحقق سند اسلامی دانشگاه‌ها عدم تخصیص منابع مالی و انسانی لازم را مانع بزرگی در تحقق این سند در دانشگاه‌های علوم پزشکی دانست.



محمد رضا داوود آبادی فراهانی، معاون فرهنگی- دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه دوسال پس از ابلاغ سند دانشگاه‌ اسلامی هنوز هیچ  کاری در این رابطه صورت نگرفته است اظهار کرد: در حال حاضر تحقق این سند در دانشگاه‌های علوم پزشکی با توجه به وضعیت منابع امکان پذیر نیست.

وی تصریح کرد: فرایند تدوین سند دانشگاه‌ اسلامی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی چیزی حدود 15 سال طول کشیده شده و در سال‌های 91 و 92 توسط رئیس‌جمهور وقت ابلاغ شد.

فراهانی ادامه داد: پس از ابلاغ آن توسط ریاست دولت قبلی وزارت‌های بهداشت و علوم این سند را به دانشگاه‌های تابعه خود ابلاغ کردند و پس از آن هیچ کاری برای آن انجام نشده است.

وی افزود: این سند اهداف، راهبردها و راهکارها را برای تحقق دانشگاه اسلامی در حوزه‌های علمی آموزشی و فرهنگی تربیتی مشخص کرده است.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: در حوزه های مختلف اهداف راهبردها و اقدامات دیده شده است؛ دانشگاه‌ها باید آن را اجرایی می‌کردند، در دو سال گذشته این سند مورد یک بازنگری قرار  گرفت تا راهبردها و اهدافی که قرار بوده احصا شوند جدا شده و برای تقویت آنها کار بیشتری انجام گیرد.

فراهانی خاطر نشان کرد: من شخصا بر این اعتقادم تا ما منابع مالی و انسانی لازم را در دانشگاه‌ها نداشته باشیم تحقق سند دانشگاه اسلامی در حوزه تربیتی آن فکر می کنم امکان پذیر نباشد

captcha