وی با اشاره به اینکه مسابقات در دو بخش استادان و دانشجویان برگزار شد، گفت: در بخش کتبی مسابقات ویژه دانشجویان 10 رشته از جمله ترجمه قرآن به زبان انگلیسی و فارسی، احکام، تفسیر قرآن، آشنایی با نهج البلاغه و... در نظر گرفته شده و اساتید نیز در 4 رشته ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با مفاهیم نهجالبلاغه، زندگانی چهارده معصوم(ع) و ترجمه انگلیسی قرآن کریم به رقابت میپردازند.
جاسمی زرگانی، با بیان اینکه 5769 از واحدهای دانشگاهی آزاد اسلامی استان خوزستان در بخش کتبی حضور داشتند، گفت: 15 واحد دانشگاهی و 3 مرکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان برگزارکننده بخش کتبی بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی بودند.
دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با اشاره به اینکه بیشترین آمار شرکتکنندگان در بخش کتبی از واحد دانشگاهی دزفول با 2150 نفر بوده است، گفت: واحد اندیمشک با 600 نفر، واحد شوشتر با 489 نفر، واحد رامهرمز با 410 نفر و ... نیز بیشترین میزان شرکتکنندگان را داشتهاند.
وی بیان کرد: نتایج بخش کتبی بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی از سوی مرکز و متعاقباً اعلام میشود.