کد خبر: 3465325
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰

همایش مدیران مؤسسات و اتحادیه تشکل‎های قرآنی برگزار می‏‌شود

گروه فعالیت‎های قرآنی: مدیر دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: همایش مدیران مؤسسات و اتحادیه تشکل‎های قرآنی با حضور معاون وزیر ارشاد در قم برگزار می‏‎شود.

حجت‎الاسلام والمسلمین شفیعی، مدیر دفتر قرآن و عترت اداره کل ارشاد قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: همایش مدیران مؤسسات قرآنی و اتحادیه تشکلهای استان فردا 17 دی برگزار می‎شود.

وی افزود: این همایش در واقع همایش مدیران مؤسسات با مدیران فرهنگی و قرآنی استان و کشور است که سعی می‎شود آخرین وضعیت فعالیت‎های قرآنی کشور مطرح شود.

مدیر دفتر قرآن و عترت اداره کل ارشاد قم  خاطرنشان کرد: در این همایش، حجتالاسلام حشمتی معاون قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت‏ الاسلام دانشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم و مدیران موسسات و تشکل‎های قرآنی استان حضور دارند.

وی اظهار کرد: ارایه طرح و برنامههای اداره قرآن و عترت توسط معاون وزیر و بررسی نظرات مدیران از ممتازین سیزدهمین دوره مسابقات قرآنی ارشاد نیز تجلیل به عمل می‎آید.

یادآوری می‌شود که این همایش از ساعت 9 صبح فردا 17 دی ماه در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، واقع در خیابان ساحلی(لواسانی) برگزار می‎شود.

captcha