کد خبر: 3472355
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۱

تشکیل کمیته زنان و دفاع مقدس، نقش مؤثری در بازگویی نقش زنان در دفاع مقدس دارد

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان گفت: کارهای بنیادی در مورد نقش زنان در دفاع مقدس انجام‌ نشده که در همین راستا یکی از اهداف تشکیل کمیته زنان و دفاع مقدس بازگویی و نشان دادن نقش زنان در دفاع مقدس است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، سردار مهدی ظفری، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان، سه‌شنبه، سیزدهم بهمن‌ماه در مراسم گردهمایی بانوان تأثیرگذار در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب را در کنار قشری جشن می‌گیریم که انقلاب را ندیده‌ و داستان آن را فقط در تاریخ خوانده‌اند؛ همچنین از زیبایی‌های انقلاب آن است که ارزش‌های آن نسل به نسل منتقل می‌شود تا همیشه پویا بماند.

وی افزود: کمیته بانوان استان همدان رسالت سنگینی بر عهده دارد که در جلسات تخصصی درباره این موضوع بیشتر توضیح داده می‌شود؛ باید توجه داشت که نقش زن و حتی نقش دختران جوان در جبهه و جنگ درس عبرت است و یکی از خاصیت‌های نظام دینی این است که هرکس به وظیفه خود واقف است.

ظفری بیان کرد: در نظام دینی و ولایی برخی اوقات افراد عادی از تراز رهبران هم جلو می‌زنند و بزرگ‌تر از رهبران خود می‌شوند؛ دفاع مقدس و انقلاب تندیس زنده‌ای است که می‌تواند موجب هدایت همه شود؛ براساس دستورالعمل کلی از ستاد فرماندهی کل قوا، شورای هماهنگی حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در مرکز تشکیل‌شده که همه وزرا عضو آن هستند و این شورا در استان‌ها نیز تشکیل‌شده و ریاست آن با استاندار است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان عنوان کرد: همچنین تمام ادارات کل نیز عضو این شورا هستند و کمیته‌های مختلفی در زیرمجموعه شورا تشکیل‌شده که یکی از کمیته‌ها، کمیته بانوان و دفاع مقدس است.

وی با اشاره به نقش زنان در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، ابراز کرد: اگر حضور زنان در جامعه نبود در دفاع مقدس پیروز نمی‌شدیم چراکه اگر مادری ازخودگذشتگی نمی‌کرد و جوان خود را راهی جبهه نمی‌کرد چگونه می‌خواستیم پیروز شویم؛ کارهای بنیادی در مورد نقش زنان در دفاع مقدس انجام‌نشده که در همین راستا یکی از اهداف تشکیل کمیته زنان و دفاع مقدس بازگویی و نشان دادن نقش زنان در دفاع مقدس است.
captcha