کد خبر: 3472958
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۱

دهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر در همدان برگزار می‌شود

گروه هنر: مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان گفت: دهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر روز هجدهم بهمن‌ماه در همدان برگزار می‌شود.

محمدرضا جوادی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: به‌مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر روز یکشنبه، هجدهم بهمن‌ماه در همدان برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره برای دومین سال در استان همدان و با حضور شعرا و اساتید برجسته کشوری برگزار می‌شود؛ جشنواره بین‌المللی شعر فجر با محوریت ایثار و شهادت، نماز و پیروزی انقلاب اسلامی همراه با دو کارگاه تخصصی ویژه کودکان و نوجوانان با حضور اساتید برجسته برپا می‌شود.

جوادی با بیان اینکه این جشنواره یک رخداد ملی است که با همکاری استانداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان، بنیاد ادبیات و کانون پرورش فکری در همدان برگزار خواهد شد، عنوان کرد: همچنین در ایام دهه فجر نخستين کتابخانه سيار شهری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان در مناطق حاشیه شهر همدان افتتاح شده است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان بیان کرد: این کتابخانه در مناطق ديزج، خضر و حصار امام‌(ره) با يک دستگاه مينی‌بوس با تجهيزات و 6 هزار جلد کتاب برای کودکان و نوجوانان 6 تا 16 سال است؛ اين مرکز در مناطق حاشيه‌‌نشين شهر همدان 20 مدرسه را زير پوشش قرار می‌دهد.
captcha