کد خبر: 3473642
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵
در رادیو اقتصاد بررسی می‌شود؛

بهره‌برداری درست از مورد اجاره

گروه اقتصاد: رادیو اقتصاد در برنامه «عیار» دوشنبه 19 بهمن‌ماه، با موضوع بهره‌برداری درست از مورد اجاره به روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مهاجری، کارشناس مسائل فقهی به همراه عرب احمدی، کارشناس مسائل حقوقی در برنامه فردا در ادامه مباحث احکام و شرایط اجاره به موضوع بهره برداری درست از مورد اجاره خواهند پرداخت.
برنامه «عیار» با هدف بررسی فقهی حقوقی و اخلاقی اقتصاد اسلامی کاری از گروه کسب‌و‌کار به تهیه کنندگی محسن رنگینی شنبه تا پنج‌شنبه، ساعت 12:30 به مدت 30 دقیقه از رادیو اقتصاد  پخش می‌شود.

پرورش مدیران جهادی

رادیو اقتصاد همچنین در برنامه «مدیریت برتر» دوشنبه 19 بهمن ماه، قصد دارد به موضوع پرورش مدیران جهادی بپردازد.
براساس این گزارش، علی فرهی، استاد دانشگاه و نیز مهدی ناظمی اردکانی، استاد دانشگاه در برنامه فردا گفت‌وگویی پیرامون  مدیریت جهادی خواهند داشت.
مبحث شاخص‌های مدیریت جهادی مقاطع مختلف انقلاب نیز در برنامه مطرح خواهد شد.
این برنامه کاری از گروه کسب‌و کار، به تهیه کنندگی مریم هدیه‌لو دوشنبه ساعت 20:00 به مدت 55 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.
گفتنی است برنامه «مدیریت برتر» به تبیین نقش مدیریت در رسیدن به اهداف اقتصادی در راستای کسب‌و‌کار و تبیین نقش مدیریت صنعتی یا بازرگانی در ارتقاء کیفیت کارهای تولیدی و اقتصادی تولید و پخش می‌پردازد.
captcha