کد خبر: 3475781
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹
عباس‌زاده:

زمینه مشارکت حافظان لرستانی در آزمون قرآنی اوقاف فراهم شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه لرستان از مربیان حفظ قرآن خواست زمینه مشارکت تمامی حافظان در آزمون قرآنی اوقاف را فراهم آورند و گفت: با دستگاه‌هایی مثل آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و سایر ادارات نیز مکاتباتی مبنی بر شرکت حافظان آنها در این آزمون قرآنی انجام پذیرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام محمدجواد عباس‌زاده، معاون فرهنگی، اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان در نشست توجیهی مربیان طرح ملی حفظ قرآن شهرستان‌های خرم‌اباد، الشتر و نورآباد که امروز دوشنبه، 26 بهمن‌ماه در اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان برگزار شد، گفت: انجام برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی اگرچه ممکن است منفعت چندانی از نظر مادی برای مربیان قرآنی به‌دنبال نداشته باشد اما این‌کار ثواب و فضیلت زیادی در پیشگاه خدا دارد.
وی افزود: آزمون پایان طرح تربیت حافظان قرآن کریم که دو سال است در استان لرستان اجرا می‌شود در مرحله شفاهی از اول اسفندماه امسال تا 12 اسفندماه توسط مربیان برگزار می‌شود.
وی افزود: آزمون کتبی مربوط به این طرح ملی حفظ قرآن نیز 13 اسفندماه در شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد و افرادی که در دو آزمون کتبی و شفاهی نمره 70 را کسب کنند، گواهی‌نامه دریافت و در قرعه‌کشی شرکت خواهند کرد.
عباس‌زاده با بیان این‌که در نظر است مرحله کتبی این آزمون قرآنی در خرم‌آباد در مصلی الغدیر برگزار شود، اضافه کرد: این آزمون قرآنی در یازده رشته شامل جزء 30، جزءهای 30 و یک، 5 جزء، 10 جزء، 15 جزء، 20 جزء و 30 جزء قران و حفظ موضوعی 150 و 300 آیه برگزار خواهد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان از مربیان حفظ قرآن خواست زمینه مشارکت تمامی حافظان در این آزمون قرآنی را فراهم آورند و گفت: با دستگاه‌هایی مثل آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و سایر ادارات نیز مکاتباتی مبنی بر شرکت حافظان آنها در این آزمون قرآنی انجام پذیرفته است.
وی افزود: لرستان طی دو سال گذشته جزء موفق‌ترین استان‌های کشور در زمینه طرح ملی حفظ قرآن بوده است به‌نحوی که در رائه گزارش رئیس سازمان اوقاف به مقام معظم رهبری از عکس‌های مربوط به لرستان استفاده شده است.
حجت‌الاسلام عباس‌زاده با بیان این‌که این طرح جزء برنامه‌های همیشگی سازمان اوقاف و امور خیریه است، ادامه داد: امیدواریم پوشش خبری خوبی از آزمون مربوط به این طرح قرآنی حفظ قرآن که بیش‌از 5000 شرکت کننده خواهد داشت، در استان داشته باشیم.
captcha