کد خبر: 3477124
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۵

اتحادیه قاریان مصر درگذشت احمد عامر را تسلیت گفت

گروه بین‌الملل: اتحادیه قاریان قرآن کریم مصر با صدور بیانیه‌ای دیروز شنبه، اول اسفندماه درگذشت شیخ احمد عامر، قاری برجسته و سرشناس مصری را تسلیت گفت.


اتحادیه قاریان مصر درگذشت احمد عامر را تسلیت گفت

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی«الیوم السابع»، با انتشار خبر فوت شیخ احمد عامر عصر روز گذشته، اول اسفندماه فضای اندوه و حزن در روستای «العساکره» در شهر «فاقوس» واقع در استان «الشرقیه» حاکم شده است.

شیخ احمد محمد عامر از مشهورترین قاریان جهان اسلام و شیخ‌القراء استان الشرقیه مصر بود که در سن 89 سالگی دارفانی را وداع گفت و قرار است، مراسم تشییع پیکر وی امروز در محل زادگاهش برگزار شود.

کاربران قرآنی شبکه‌های اجتماعی با انتشار پست‌هایی نیز ضایعه بزرگ درگذشت این قاری برجسته را تسلیت گفتند.

این شیخ بزرگوار به بسیاری از کشورها برای تلاوت قرآن کریم سفر کرده است. همچنین وی از بیست‌وهفت سال پیش تا کنون به لندن برای تلاوت قرآن کریم برای اقلیت‌های مسلمان به‌ویژه در ماه مبارک رمضان سفر می‌کرد.

استاد احمد محمد عامر برای نخسین بار همراه با کاروانی از سوی وزارت اوقاف مصر به سودان رفت و سفرهای وی به کشورهای عربی از جمله فلسطین، سوریه، عربستان، آمریکا و کشورهای اروپایی و آسیایی ادامه یافت، تا این که وی در سال 1959 میلادی به فلسطین و در سال 1969 میلادی به فرانسه، آمریکا، برزیل و انگلستان سفر کرده بود.

شیخ احمد عامر حضور دائم در میان اقلیت‌های مسلمان لندن در ماه مبارک رمضان داشته است؛ به‌طوری‌که در ماه رمضان همیشه خاطرات تلاوت وی در ذهن آن‌ها تداعی می‌شود وبه‌نوعی یاد شیخ احمد عامر با ماه مبارک رمضان مقرون شده است.

همچنین اقلیت‌های مسلمان این قاری برجسته را ملقب به «شیخ رمضان» نظر به حضور همیشگی وی در ماه مبارک رمضان در میان آنها کردند.

شیخ احمد عامر که اهالی روستای العساکره او را به «ابوعامر» یاد می‌کنند، مدال‌های بسیاری را از جمله مدال «پادشاه مالزی» در سال 1972 را کسب کرده و نیز رئیس کمیته داوری مسابقات بین‌المللی قرآن در مالزی بوده است.

همچنین وی بسیاری از همایش‌های اسلامی در کشورهای مختلف از جمله «لس آنجلس»، «آلمان»، «برزیل»،«هند»، «پاکستان»، «ایران» از وی جهت حضور دعوت به عمل آمده است.

علی‌رغم حضور شیخ احمد عامر در محافل بین‌المللی و کسب مدال‌های بسیار اما او، والاترین مدال را گواهی «اهل قرآن» به وی و خدمت به قرآن کریم و اهتمام بسیار به تلاوت قرآن کریم دانسته است.

ايمان عبدالرحمن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۰۶ - ۰۰:۵۲
0
0
سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اكبر
captcha