کد خبر: 3479335
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۲
بازوند:

اقدامات ستاد تسهیل سفرهای نوروزی به‌نوعی ویترین استان است

گروه اجتماعی: بازوند با بیان این‌که اقدامات ستاد تسهیل سفرهای نوروزی به‌نوعی ویترین استان است، گفت: مسافرانی‌که در استان اقامت و یا از استان عبور می‌کنند، نگاه ظاهری آن‌ها به وضعیت استان و ارائه خدمات است، اگر ارائه خدمات مثبت باشد، قطعاً چهره مثبتی از استان ارائه می‌شود و اگر خدمات مناسب نباشد، ممکن است چهره استان را بد جلوه دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان، دوشنبه، دهم اسفندماه، در کارگروه گردشگری استان لرستان و سومین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان با اشاره به اهمیت بحث گردشگری، گفت: اقدامات ستاد تسهیل سفرهای نوروزی استان، به‌نوعی ویترین استان است.
وی ادامه داد: گردشگران و مسافرانی‌که در استان اقامت کرده و یا از استان عبور می‌کنند، نگاه ظاهری آن‌ها به وضعیت استان و ارائه خدمات است، اگر این ارائه خدمات مثبت باشد، قطعاً چهره مثبتی از استان ارائه می‌شود و اگر خدمات مناسب نباشد و مشکلی داشته باشد، ممکن است چهره استان را بد جلوه دهند، بنابراین باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشیم.
بازوند با اشاره به این‌که 26 اسفندماه، قبل‌از آغاز سال جدید این ستاد جلسه دیگری را تشکیل می‌دهد، عنوان کرد: در این روز نیز بعد از جلسه نمایشگاه دائمی صنایع دستی و گردشگری را افتتاح می‌کنیم.
استاندار لرستان با تأکید براین‌که در این مدت همایش شهرداران با ریاست محمد اصلانی، معاون عمرانی استانداری لرستان باید برگزار شود، اظها کرد: طی این همایش حساسیت تسهیلات نوروزی را باید به همه شهرداران اعلام کنند.
وی ادامه داد: سلیمانی، مدیرکل صنایع دستی و گردشگری استان باید تا قبل از آغاز ایام تعطیلات با حضور فرماندار هر شهرستان تشکیل جلسه داده و مواردی‌که در رابطه با شهرستان‌ها وجود دارد را مطرح کند.
بازوند افزود: همچنین هر دو روز؛ باید گزارش کمیته‌ها به معاون عمرانی استان ارائه شود.
استاندار لرستان با اشاره به این‌که سالن‌های تربیت‌بدنی نیز باید در اختیار شهرداری قرار بگیرد که در صورت نامساعد بودن هوا برای اسکان مسافران نوروزی از آن‌ها استفاده شود، اظهارکرد: امسال خود من سه بازرس ویژه دارم، آقایان بهرام‌نژاد، ابراهیمی و کشکولی، که در این ایام به‌عنوان بازرسین ویژه استاندار جهت بررسی، کنترل و نظارت بر امور کمیته‌ها هستند.
سلیمانی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان، نیز در این جلسه با اشاره به این‌که در این راستا 10 کمیته تشکیل شده است، گفت: سازمان میراث فرهنگی مسئول کمیته اسکان است.
وی ادامه داد: حضور نماینده آموزش و پرورش در ستاد شهرداری و هماهنگی‌های لازم جهت هدایت گردشگران به مدارس در زمان بارندگی و شرایط نامساعد جوی، معرفی نماینده دستگاه‌های عضو ستاد به میراث فرهنگی، دستگاه‌های عضو کمیته اسکان تعداد مراکز اسکان و ظرفیت‌های اسکان خود را تا 12 اسفندماه به میراث فرهنگی اعلام کنند.
سلیمانی افزود: آموزش افرادی‌که در مراکز اسکان حاضر هستند در رابطه با نحوه برخورد و پذیرایی از مسافران نوروزی  معرفی راهنمایان تور گردشگری میراث فرهنگی به شهرداری، و راه‌اندازی تور گردشگری رایگان توسط شهرداری، از مصوبات کمیته اسکان ستاد گردشگری استان بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان با اشاره به این‌که مزایده نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری برگزار شده و برنده آن مشخص شده است، اظهارکرد: امیدواریم بتوانیم 26 اسفندماه این نمایشگاه را افتتاح کنیم.
وی ادامه داد: استان لرستان یک‌هزار و 370 ظرفیت اقامتی دارد، همچنین مجوز دو اقامت‌گاه روستایی در شهرهای خرم‌آباد و بروجرد گرفته شده است و با تأیید سازمان امکان استان خانه‌های استیجاری نیز در سطح استان وجود دارد.
سلیمانی با اشاره به این‌که دو هتل آپارتمان در شهرهای ازنا و کوهدشت نیز وجود دارد، تصریح کرد: با استفاده از این امکانات می‌توانیم ظرفیت استان را به دو هزار تخت برسانیم.
مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان لرستان بیان کرد: آموزش و پرورش استان نیز اعلام آمادگی کرده است که با آماده کردن 200 آموزشگاه آمادگی پذیرش روزانه 10 هزار مسافر نوروزی را دارد.
شهرام ملکی، مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان و مسئول کمیته خدمات حمل و نقل و ترافیک کارگروه گردشگری استان، نیز با اشاره به این‌که این کمیته از اعضایی مانند هواشناسی، پایانه‌های مسافربری، فرودگاه‌ و هلال‌احمر دارد، عنوان کرد: این کمیته ، در این راستا که بتوانیم در آستانه سال جدید وضعیت جاده‌های استان را به یک وضعیت مطلوب برسانیم، تاکنون کارهایی را انجام داده است.
وی ادامه داد: از روز شنبه؛ 11 اکیپ؛ در استان کار خط‌کشی تمام محورهای مواصلاتی استان را شروع کرده‌اند که تاکنون یک هزار و 700 کیلومتر جاده‌ها خط‌کشی شده‌اند.
ملکی با اشاره به این‌که باکمک پلیس‌راه نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها مشخص شده است، عنوان کرد: در حال رفع این نقاط هستیم که در نتیجه تلفات جانی و مالی کمتر شود، در طول مسیر جاده‌ها اگر نواقصی مانند کمبود تابلوهای ایمنی، روشنایی مسیر، کمبود دوربرگردان و نصب گاردریل وجود دارد، درصدد رفع آن‌ها هستیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان ادامه داد: کار لکه‌گیری روکش آسفالت‌ها را در دستور کار داریم که تاکنون شرایط جوی اجازه این کار را به ما نداده است، لکه گیری آسفالت حد فاصل دانشگاه آیت‌الله بروجردی تا میدان آیت‌الله بروجردی در شهرستان بروجرد به‌طول 11، را در اولویت کاری خود قرار داده‌ایم که در این هفته کار آن‌را شروع کنیم.
وی ادامه داد: امسال نسبت به سال گذشته، در بحث تلفات تصادفات جاده‌ای در 10 ماهه ابتدایی سال 94، شاهد کاهش 10.7 دهم درصدی بودیم.
ملکی با اشاره به این‌که در نظر داریم به‌صورت 24 ساعته پیش‌بینی وضع هوا را داشته باشیم، عنوان کرد: همچنین امر جابجایی مسافران توسط پایانه‌های مسافربری درون شهری و برون شهری را در دستور کار داریم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان عنوان کرد: همچنین از ظرفیت فرودگاه که در اختیار ما قرار دارد نیز استفاده می‌کنیم.
در ادامه هاشمی، رئیس سازمان هواشناسی استان لرستان گفت: بارش استان در سال جاری تاکنون 427 میلیمتر بوده که نسبت به سال گذشته 80 درصد افزایش، نسبت به میزان نرمال 55 درصد افزایش بارندگی در نقاط مختلف استان داشتیم.
وی ادامه داد: در ایام نوروزی پیش‌بینی‌های هواشناسی به‌صورت 24 و 48ساعته از طریق پیامک به مدیران کمیته‌ها ارسال می‌شود، به موقع اطلاع‌رسانی کنیم و اطلاعیه‌ها رابه موقع به شهرداری‌ها ابلاغ کنیم.
هاشمی با اشاره به نامناسب بودن ساختمان هواشناسی فرودگاه خرم‌آباد، عنوان کرد: ساختمان هواشناسی فرودگاه مناسب نیست و شما دستور جابجایی آن‌را داده‌اید، درحالی که ساختمان جدید ساخته شده و اداره‌کل راه و شهرسازی 200 میلیون تومان اعتبار برای تجهیز آن داده است، اما هنوز آن‌را تحویل نگرفته‌ایم و از نظر امنیتی نیز امنیت آن پایین است.
captcha