کد خبر: 3479412
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
هاشمی:

روز شهدا در شان آنان برگزار شود

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم روز دوشنبه در همایش مشاوران و نمایندگان ایثارگران دستگاه های استان گفت: روز شهدا باید در شان شهدا و ایثار و فداکاری های شهدا برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم، سردار سید جواد هاشمی ده اسفند در این همایش که با حضور معاونان و روسای مناطق بنیاد در اداره کل بنیاد استان برگزار شد افزود: ملت ایران آرامش و آسایش خود را مدیون شهدا می دانند، اگر امروز با وجود اینهمه آشوب و جنگ در منطقه ما شاهد این امنیت و آسایش در کشور هستیم، اینها همه مدیون ایثار و جانفشانی شهدا است. 
وی ادامه داد: طی دو سال گذشته تلاش شده تا روز بزرگداشت شهدا که مصادف با 22اسفند و سالروز تشکیل بنیادشهید به فرمان حضرت امام نامگذاری شده هرچه بیشتر به جامعه معرفی شود. 
سردار هاشمی افزود: خانواده معظم شهدا ایثارگرانه ادامه دهنده راه شهدایشان و مروجان فرهنگ ایثار و شهادت هستند، ایشان بعد از شهدا مدافع ارزشهای شهدا هستند و همواره به این شهادت ها افتخار کردند. 
وی اضافه کرد: شهید متعلق به قشر خاصی نیست شهید مربوط به آحاد ملت و مسوولان است و معتقدیم نقش مشاوران و رابطان ایثارگر درمعرفی این روز به ویژه در دستگاه‌های اجرایی نقش ارزنده و اثر گذاری است. 
سردار هاشمی تأکید کرد: بالاترین درجه عرفان خدمت به خلق خداست و بالاترین خلق خانواده‌هایی هستند که در راه خدا جهاد کردند و جان خویش را با خدا معامله کردند.
وی افزود: تجلیل از خانواده معظم شهدای دستگاه در روز بزرگداشت شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدا با حضور مسوولان دستگاه‌ها، تبلیغات در محیط‌های اداری به منظور معرفی هرچه بیشتر روز شهید بخشی از اقداماتی است که از دستگاه ها در این ایام انتظار می‌رود. 
این همایش به منظور تاکید بر معرفی روز بزرگداشت شهدا، ارایه برنامه های دستگاه‌ها، ابلاغ برنامه‌های روز بزرگداشت شهدا به دستگاه‌ها و تعامل با دستگاه‌های اجرایی استان در آستانه روز بزرگداشت شهدا در اداره کل بنیادشهید و امور ایثارگران قم برگزار شد.
در این همایش رابطان ایثارگران دستگاه‌های اجرایی استان نیز به ارایه پیشنهادات و برنامه های دستگاه مربوط در این ایام اشاره کردند. 
captcha